BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  MAGAZİN

Ronaldo&İrina çifti gündeme bomba gibi düştü!

Vogue İspanya'ya birbirinden iddiaları pozlar veren Cristiano Ronaldo ve İrina Shayk çifti magazin gündemine bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Rus model İrina Shayk ile Portekizli futbol yıldızı sevgilisi Cristiano Ronaldo magazin dergisi Vogue'a verdikleri pozlar ile gündeme bomba gibi düştüler.  

Dünya'nın en iyi görünümlü çiftlerinden biri olarak gösterilen İrina Shayk ve Cristiano Ronaldo çifti haklarında edilen iddiları doğrulamak için magazin dergisi Vogue'un İspanya'da yayınlanan sayısına verdikleri çıplak pozlarla magazin basınına bomba gibi düştü. 

1.20140520101144.jpg

Çift ünlü fotoğrafçı Mario Testino'ya verdikleri çıplak pozları ile magazin gündeminin tepesine tırmanırken derginin Haziran sayısının kapağındaki tema olarak
'Amor&Futbol' yani Aşk ve Futbol teması işlendi. Ünlü çiftin fotoğraflarını çeken Mario Testino genelden uzaklaşmak istediğini belirttiği fotoğraflarda genel olarak Rus model İrina Shayk'ın çıplak olduğu için bir zıtlık doğurarak Ronaldo'yu soyduklarını ve İrina Shayk'ı giyinik çektiklerini belirtti.

2.20140520101530.jpg

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun genel olarak öne çıkarıldığı fotoğraflarda ünlü çiftin birbirinden samimi pozları gündemin zirvesine oturdu. Magazin basınında geniş yer alan fotoğraf çekimi ve röportajın Vogue'un bu zamana kadar yaptığı hatta son zamanlarda yoğun ilgi gören Kim Kardashian&Kanye West çiftinden dahi daha çok ilgi göreceği belirtildi.

3.20140520101741.jpg