BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
GÜNCEL

Roketli saldırının şiddeti gün ağırınca ortaya çıktı

Kilis'te dün akşam namazı sırasında Çalık Camii'ne isabet eden roketin neden olduğu hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Dün akşam namaz esnasında terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camii'ne isabet etmesi sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caminin yanına düşen ikinci roket nedeniyle de 5 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı roketli saldırı sonrasında ekipler ve vatandaşlar yıkılan cami kubbesinin enkazında kalan kişileri kurtarmak için seferber oldu. Roketli saldırının verdiği hasarın boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı. Kubbenin yıkıldığı saldırı sonrasında caminin birçok kısmında hasar meydana geldi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler