BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

ROK'a zamanında istediği parayı verseydiniz böyle olmazdı

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bomba bir yazı daha. Boşnakları hedef alan sözleriyle tepki çeken isimle ilgili, Yeni Şafak yazarı Faruk Aksoy bugünkü köşe yazısında çarpıcı bir ayrıntı paylaştı.

Abone ol

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki programında 'kusturmalı boşnak saksosu' sözleriyle bir rezalete imza atmış ve programdan kovulmuştu. Dün yayınlanması gereken yazı Sabah'ta yer almayınca, Kütahyalı'nın yazılarına son verildiği söylenmişti.

Meğer eleştiri oklarının hedefindeki Kütahyalı'nın tepki çeken sözleri bununla sınır kalmamış. İşte o detayı Yeni Şafak gazetesi yazarı Faruk Aksoy bugünkü köşesinde paylaştı. Yıllar önce Kütahyalı'nın şoke eden sözlerini yeniden gündeme getiren Aksoy, "Parasını verirseniz susarmış..." başlıklı yazısında yer verdi.

"PARAYI TOPLASINLAR BANA VERSİNLER BEN DE ÇEKİLEYİM"(...)Malum kişi, daha önce bir televizyon programına çıkmış, programı sunan gazeteci arkadaşa diyor ki: “Benim medyada yer almamı istemiyorlarsa, beş yılda kazanacağım parayı toplasınlar, bana versinler, ben de çekileyim, beş yıl hiç ortalıkta görünmeyeyim…”

Ağzım açık kaldı… Birisi de çıkıp, “Yahu bu milletin sana diyet borcu mu var arkadaş, kimsin sen, beş yıllık kazancını hesaplayıp da niçin ödüyoruz sana, hem sonra kime mesaj veriyorsun, kimi tehdit ediyorsun, hükümeti mi, kanal sahiplerini mi, halkı mı, kime diyorsun bunları?” demedi.

Adam açık açık, “Benim konuşmam da, susmam da ücrete tabi, verin paramı, istediğinizi yapayım” dedi.

Kur’ân’a el basarım, en küçük bir değişim rüzgarı essin, bu tayfa bunu hissetsin, ufaktan kayacak karşı tarafa, ekmek nimet çarpsın, öyle olacak, göreceksiniz.

Bu adamlar hangi ata oynayacaklarını, nereden nasıl kazanacaklarını hesaplayan kumarbazdırlar, bunlardan adam mı olur, bunlara köşe mi teslim edilir, bunlara ekran mı verilir, bunlara nasıl güvenilir?...

Bir tane değil ki, bir sürü var, oturmuşlar televizyonlara, ona buna parmak sallıyorlar, tehdit ediyorlar, “Güç bizde, istediğimizi yaparız” diyorlar, “güç” olarak da arkalarına aldıkları şey, milletin, arıyla-onuruyla, namusuyla bir yerlere getirdiği, dik tuttuğu, emek verdiği siyasi iktidar…

Kusturmalı Boşnak Saksosu nedir ROK ne demek istedi?

Rasim Ozan Kütahyalı Sabah'tan kovuldu mu ne dedi?