BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Rojin'den ölen polisler için açıklama

Sanatçı Rojin, dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan 3 polis memuruyla ilgili resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

Abone ol

Diyarbakır - Mardin karayolunda dün meydana gelen trafik kazasında sanatçı Rojin'in korumalığını üstlenmek için orada bulunan 3 polis memuru şehit olmuş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Rojin, kişisel Twitter hesabından talihsiz olay ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Rojin, şehit olan polis memurları için Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. "Keşke ben ölseydim" diyen Rojin, üzüntüsünden uyuyamadığını ve korumalarla gezmeyi kendisinin istemediğini söyledi.

'NEDEN KORUMAYLA GEZDİĞİMİ MERAK EDENLER ARAŞTIRSIN...'

Keşke ben ölseydim. Keşke coçukları ve eşleri olan genç insanlardansa... İçim paramparça, uyuyamıyorum. Allahım ailelerine sabır. Medya başımız sağolsun, geçmiş olsun yazacağına manşetleri ile ne yapıyor görüyorum! Korumayla gezmeyi ben istemedim, ben talep etmedim. Neden korumayla gezdiğimi merak edenler lütfen ama lütfen araştırsın yorum yapmadan once! İnsan her an polisle olmak ister mi? Beni matemimle başbaşa bırakmayan içi çürümüş, ruhunu kaybetmiş kötü insanlar neden Silopi'ye gittiğimizi iyi düşünsünler derim...

screen-shot-2014-08-17-at-15.25.06.png 

SANATÇI ROJİN'İ KORUYACAKLARDI

Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli üç polis memurunun Mardin Nusaybinli olan sanatçı Rojin'i korumakla görevlendirildikleri öğrenildi. Mardin polisi tarafından korunan Rojin'in Diyarbakır'a gelmesi nedeniyle polis memurların Diyarbakır-Mardin il sınırına gidip sanatçının korumalığını teslim alacakları ve bu yüzden seyir halinde olduğu belirtildi. Ancak polis memurları Rojin'in korumalığını üstlenmeden trafik kazasında şehit oldu. Rojin için yeni korumaların tahsis edildiği öğrenildi. Kürt sanatçı Rojin yıllar önce PKK tarafından tehdit edildiğini belirtip koruma talebinde bulunmuştu. Rojin'e sivil korumalar eşlik ediyordu.