BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  GÜNCEL

Rojin'den Demirtaş haberi için jet açıklama!

Kürt şarkıcı Rojin, Selahattin Demirtaş'tan yardım istediği ama red edildiği yönündeki haberlere karşı bir açıklama yaptı...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Ünlü Kürt şarkıcı Rojin HDP lideri Selahattin Demirtaş'a atfen medyada yer alan haberi yalanladı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Tweeter ve facemden yazdiklarim disinda basina hicbir demecim olmamistir hepsi asilsizdir!!!" dedi.

Türkiye sinden Fuat Uğur'un haberine göre Rojin, Van'daki konserinde karşı karşıya kaldığı bazı tepkiler nedeniyle Selahattin Demirtaş'ı aramış ve yardım istemiş ancak "tabanda senin AK Parti'li olduğuna dönük bir algı var" yanıtını almıştı. Twitter hesabından yaptığı açıklamada medyaya hiç bir demeci olmadığını duyuran Rojin kendisine ait sosyal medya hesapları dışında bir açıklaması olmadığını söyledi.

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularda ise Fuat Uğur'un haberindeki iddialar yer almıyor.

screen-shot-2014-08-18-at-2.48.35-pm.png

DEMİRTAŞ'TAN DA YALANLAMA GELDİ

Rojin'in yalanladığı habere Selahattin Demirtaş'tan da tekzip geldi. HDP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada Türkiye gazetesinin iddiasının Rojin tarafından da tekzip edildiği vurgulanırken "Eş Genel Başkanımız hakkında gerçek dışı haber yapan muhabiri ve Türkiye Gazetesi'ni kınıyor, haberlerini derhal düzeltmeye çağırıyoruz." denildi.

screen-shot-2014-08-18-at-4.20.11-pm.png

44267.jpg