BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

Rojin vefasız çıktı o bebek babasız doğdu

Trafik kazasında ölen üç polis memurunun aileleri Rojin'e kırgın. Aileler,"En azından 'baş sağlığı' dilemek için aramalıydı" diyor.

Abone ol
Sanatçı Rojin'i korumak için görevlendirilen ancak Diyarbakır-Mardin karayolunda yaşanan kazada geçen ay hayatını kaybeden üç polis memurunun aileleri Rojin'e kırgın. Aileler "En azından 'baş sağlığı' dilemek için aramalıydı" diyor.

Diyarbakır-Mardin karayolunun 20'inci kilometresindeki Karaköprü Mevkii'nde 16 Ağustos'ta meydana gelen kazada Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli Ahmet Yıldırım, Ömer Mercimek ve Sıdkı Kara isimli polis memurları Rojin'i korumak için Mardin'e doğru sivil plakalı otomobille yola çıktı.

Polis memurlarının içinde bulunduğu otomobil Karaköprü Mevkii'ne geldiğinde Mardin'den Diyarbakır'a gelen bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç kontrolden çıkarak orta refüjü de aşarak karşı yöne geçip polis memurlarının içinde bulunduğu otomobile çarptı. Kazada 3 polis memuru olay yerinde yaşamını yitirirken, çarpan aracın sürücüsü de yaralandı.

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM DEDİ AMA KAZADAN SONRA HİÇ ARAMADI

Kazadan sonra da twitter hesabından açıklama yapan Rojin,"Keşke çocukları ve eşleri olan genç insanlar yerine ben ölseydim" diyerek olay nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi. Ancak aradan geçen 39 güne rağmen Rojin'in yaşamını yitiren polis memurlarının ailesini hiç aramadığı ortaya çıktı. Sanatçının kendilerini aramadığını söyleyen aileler Rojin'e kırgın olduklarını belirterek,"En azından arayıp baş sağlığı dileyebilirdi. Olayın üzerinden 39 gün geçti. Hiç aramadı. Üzüntüsünü twitterdan duyurması yetmez" dedi.

EŞİ ÜÇ HAFTA SONRA DOĞUM YAPTI

Öte yandan yaşamını yitiren polis memurlarından Sıtkı Kara'nın hamile eşi Emine Yılmaz Kara'nın kazadan üç hafta sonra doğum yaptığı öğrenildi. Sıtkı Kara'nın vefatından önce bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenince kızının adını Zeynep koymak istediği için eşi Emine Kara, hiçbirşeyden haberi olmayan 19 günlük bebeğine Zeynep ismini koydu.