BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82
HABER /  SPOR

Roberto Carlostan mesaj var

Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylenen Roberto Carlos Marca gazetesine konuştu.

Abone ol

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı Roberto Carlos, ''Capello ile çalışmak istiyorum'' dedi. Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan, ancak başka kulübe transferi gündemde olan Roberto Carlos, Marca gazetesinde yer alan demecinde, ''Mijatoviç ve Capello ile görüşmek istiyorum. Arkadaşlarım ve tekrardan birlikte olacağız. Geleceğimle ilgili kararı Capello ve Mijatoviç ile konuştuktan sonra vereceğim. Benim için net olan tek bir şey var ki Capello ile çalışmak hoşuma gider'' şeklinde konuştu.

Brezilyalı yıldız futbolcu, tatilini tamamlayarak yarın Madrid'e gelecek, daha sonra Real Madrid'in kamp yaptığı Avusturya'nın İrding kasabasına gidecek. Fenerbahçe Kulübü'nün de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Roberto Carlos'un, İspanyol basınına göre Real Madrid'den ayrılması halinde İngiltere'nin Chelsea kulübünü tercih edeceği belirtiliyor.

Öte yandan, İtalyan Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, Juventus'tan resmen Real Madrid'e transfer oldu. 32 yaşındaki defans oyuncusu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bugün 3 yıllık kontrata imza attı.