BIST 9.142
DOLAR 32,39
EURO 35,03
ALTIN 2.326,59
HABER /  GÜNCEL

Rize'nin çılgın vatandaşları!

Çayeli ilçesinde, kabaran dalgalara aldırış etmeyen bazı vatandaşların yüzdüğü ve kano yaptığı görüldü.

Abone ol

Rize'nin Çayeli ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle kabaran dalgalara aldırış etmeyen bazı vatandaşların yüzdüğü ve kano yaptığı görüldü.

Rize'nin Çayeli ilçesinde, şiddetli rüzgarın etkisiyle kabaran dalgalara aldırış etmeyen bazı vatandaşların yüzdüğü ve kano yaptığı görüldü. İlçede etkili olan şiddetli rüzgar dolayısıyla dalgalar yer yer Karadeniz Sahil Yolu'na kadar ulaştı. İlçe sahilinde bazı vatandaşların yükselen dalgalara aldırmadan yüzdüğü gözlendi.

İlçede plaj işleten Zafer Koçal ve beraberindeki Aykut Köse, dev dalgalara rağmen yüzdü ve kano yaptı.
Koçal, yaptığı açıklamada, her yıl dalgaların yükseldiği dönemde denizde kano yaptığını belirterek, "Bu yıl da geleneğimizi bozmadık ve denizde yüzmeyi başardık. Dalgalar öyle büyük ki limandaki gemiler bile barınamıyor" dedi.

Yaz aylarında yoğun iş temposu dolayısıyla yüzmeye fırsat bulamadığını ifade eden Koçal, "Yüzdüğüm ve kano yaptığım için çok mutluyum. Tatilimizi kışın yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Köse ise mevsim dolayısıyla deniz suyu sıcaklığının düşük olduğunu vurgulayarak, "Her yıl bu dönemde denize girdiğimiz için artık alıştık. Çok güzel ve eğlenceli, herkese tavsiye ediyorum. Açıkçası üşüyoruz ama denizin eğlencesi farklı oluyor" ifadelerini kullandı.