BIST 9.560
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.490,73
HABER /  GÜNCEL

Rize Emniyet Müdürü'nü şehit eden katil polisin ilk ifadeleri

Tayin talebi reddedildiği için Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi makamında şehit eden katil polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, ilk ifadesinde neler söyledi? Saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

Abone ol

RİZE Emniyet Müdürlüğü'ndeki 'görüş günü'nde  tayin talebi reddedilince İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden ve bu esnada bacağından vurularak etkisiz hale getirilen 38 yaşındaki polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, tedavi gördüğü hastanede ilk ifadesini verdi. Öte yandan saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

SALDIRI NASIL GERÇEKLEŞTİ... Derepazarı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube'de görevli polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne gitmiş, tayin talebinde bulunmuştu. Talebi geri çevrilen Sarıcaoğlu, odadan çıkıp dışarıda bıraktığı silahını ve cep telefonunu alarak koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurmuştu. Emniyet Müdürü Verdi hastanede şehit olmuştu. 

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Rize'de acı veda!

 NASIL YAPTIM BUNU?.. Silahlı saldırıda bacağından vurularak etkisiz hale getirilen trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu, tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, olayla ilgili meslektaşlarına ilk ifadesini verdi. İfadesinde şaşkın olduğunu belirten katil polis memuru Sarıcaoğlu'nun, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi. 

CEP TELEFONU, MAİL VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI... İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de saldırı olayını çok yönlü araştırmak için inceleme başlatırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Yıldırım'a korumalık yaptığı görüntüler ortaya çıktıRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Yıldırım'a korumalık yaptığı görüntüler ortaya çıktıRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Yıldırım'a korumalık yaptığı görüntüler ortaya çıktıRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin Yıldırım'a korumalık yaptığı görüntüler ortaya çıktıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN