BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
GÜNCEL

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu

RİZE EMNİYET 'inden bir son dakika saldırı haberi geldi. Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memurunun saldırısında ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda Emniyet müdürüyle birlikte yaralanan 3 kişi ameliyata alındı.

RİZE Emniyet Müdürlüğünde bir polis memuru tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu.Saldırıda ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden polis memuru İ.S Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi. Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi'nin makamına giren İ.S, bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

SİLAHINI ALIP GERİ DÖNDÜ: Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İ.S, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurdu.

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU: Yaralanan Verdi, Polat ve Köksal hastanelere kaldırıldı. Emniyet Müdürü Verdi, hastanedeki tüm kurtarma çalışmalarına rağmen şehit oldu.

Sitene Ekle
Etiketler