BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.485,97
HABER /  GÜNCEL

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi şehit oldu

RİZE Emniyet Müdürlüğü'nde şok bir saldırı düzenlendi. Rize Emniyet'te bir polis memurunun saldırısı sonucu ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda Emniyet müdürüyle birlikte yaralanan 2 kişi ameliyata alındı.

Abone ol

RİZE Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memuru tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bir polis memuru tarafından vuruldu. Saldırıda ağır yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Rize'nin Derepazarı ilçesinde trafik polisi olarak görev yapan polis memuru İsmail Hakkı Saraçoğlu Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ile görüşmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Cep telefonu ve silahını güvenlikte bırakarak Verdi'nin makamına giren İsmail Hakkı Saraçoğlu bir süre görüştükten sonra buradan ayrıldı.

SİLAHINI ALIP GERİ DÖNDÜ: Cep telefonu ve silahını aldıktan sonra geri dönen İsmail Hakkı Saraçoğlu, koşarak girdiği makam odasında, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma memuru Yiğit Can Köksal'ı silahla vurdu.

Şehit Emniyet Müdürü Binali Yıldırım'ın korumalığını yapmış

EMNİYET MÜDÜRÜ ŞEHİT OLDU: Yaralanan Verdi, Polat ve Köksal hastanelere kaldırıldı. Emniyet Müdürü Verdi, hastanedeki tüm kurtarma çalışmalarına rağmen şehit oldu.

RİZE VALİSİ: OLAY TAYİN SORUNU: Rize Valisi Kemal Ceber yaptığı açıklamada şunları söyledi: Arkadaşlarla görüşüyor. Görüşmeden sonra tabi bunlar görüşmeye girerken tedbirler alınmakla beraber, dışarıya çıkıyor. Silahını ve teçhizatını aldıktan sonra ani ve hızlı bir şekilde makama geri dönüyor. Ve sonra hiçbir şey demeden Altuğ müdürümüz ve personel şube müdürümüz var. Önce onları, sonra koruma arkadaşı yaralıyor.

YARALILAR AMELİYATA ALINDI: Altuğ müdürümüz durumu ağır geldi. Arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yaptı ancak az önce kaybettik. Mekanı cennet olsun. Vatan sağ olsun. Hepimiz çok üzgünüz. Bu kişi bir üniversite kazanmış. İl merkezine gelmek istemiş. Planlama var, herkesin bir görevi var.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi halkla böyle samimiydiRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi halkla böyle samimiydiRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi halkla böyle samimiydiRize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi halkla böyle samimiydiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

O HAİNLE İLGİLİ...Bu sanıyorum uygun görülmemiş. Buraya da konuyu görüşmeye gelmiş. Muhtemelen istediği sonucu da alamadı. Biz ilk etapta o hainle ilgili de bir şey daha sorduk. Bu sıkıntısının dışında sessiz, sakin bilinen birisi. Tabi o bunun cezasını çekecek. Ama olan Altuğ müdürümüze, teşkilatımıza oldu. Yaralılarımız nispeten iyi. İkisi de ameliyata alındı.

ERDOĞAN RİZE VALİSİNİ ARADI: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Valisi Kemal Ceber'i arayarak olayla ilgili bilgi aldı.

SALDIRGAN YARALI HALDE YAKALANDI: Emniyet müdürüyle birlikte 2 kişiyi daha vuran saldırgan İsmail Hakkı Saraçoğlu. ise yaralı halde yakalandı ve gözaltında alındı.

İŞTE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ŞEHİT EDEN SALDIRGAN POLİS İSMAİL HAKKI SARAÇOĞLU

İLK İFADESİNDE NELER SÖYLEDİ?

Tayin isteği nedeniyle gittiği Rize Emniyet Müdürlüğü'ndeki silahlı saldırıda bacağından vurularak etkisiz hale getirilen trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun (38), tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, olayla ilgili meslektaşlarına verdiği ilk ifadesinde şaşkın olduğunu belirterek, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi.

SALDIRGANA AİT, TELEFON, MAİL VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI İNCELEMEYE ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de saldırı olayını çok yönlü araştırmak için inceleme başlatırken, saldırgana ait cep telefonu, mail ve sosyal medya hesaplarını da incelemeye aldı.

YARALI POLİS MÜDÜRÜ POLAT, YOĞUN BAKIMDA

Karın bölgesine aldığı kurşunla yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın tedavi gördüğü hastanede ameliyattan çıkarak Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındığı belirtildi. Yaralı polis Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Altuğ Verdi aslen nereli kaç yaşında eşi Leyla Verdi ve çocukları kimdir?