BIST 8.739
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.236,02

Rixos Hotellerinin Diamond Şefleri

Rixos Diamond Chef’s Fest…

Rixos Hotellerinin mutfak şefleri, Rixos Premium Belek’te düzenlenen ve her ay farklı bir Rixos Otelinde yapılan Rixos Diamond Chef’s Fest’te Rixos Premium Belek Culinary Direktör Kasım Şentürk yönetiminde misafirleriyle buluştular. Rixos Otellerinin mutfak şefleri kendi elleriyle yaptıkları yemeklerle misafirlerine verdikleri önemi en güzel şekilde gösterdiler ve canlı performanslarla unutulmaz bir geceye imza attılar.

Arya eşliğinde hem yemekleri yaptılar hem kendi elleriyle misafirlerine servis ettiler.

  

Peki Diamond Chef’s Fest’te Hangi Şefler Hangi yemekleri Sundular;

Rixos Sungate Executive Chef
Muhammed Banko
Karadeniz Mutfağı Spesiyalleri ve Laz Böreği

  

Rixos Premium Belek Executive Chef
İlker Ciftci
Et Şovalyesi Kırmızı Et Varyasyonları

   

Rixos Premium Tekirova Executive Chef
Hasan Aytimur
İtalyan Mutfağı Antrikot ve Makarna Çeşitleri

   

Rixos Downtown Executive Chef
Mehmet Şirin
Balık ve Deniz Ürünleri. Tuzda Balık, Jumbo Karides

Rixos Beldibi Executive Chef
Halil Alkan
Istakoz Mavi yengeç ve Deniz Ürünleri

  

Gecenin finalinde Rixos Premium Belek Eğlence Direktörü Özgür Mumcuoğlu’nun sunumuyla tüm şefler ve yiyecek içecek müdürleri sahneye davet edilerek misafirlere tanıtıldı. Misafirlerin alkış ve beğenisi görülmeye değerdi.

  

Rixos Mutfağının Savaşarak Beslenen Direktörü Kasım Şentürk diyor ki;

Öncelikle Sayın Alper Tekbaş, bizleri bu önemi festivalimizde yalnız bırakmadığınız çok teşekkür ediyorum.  Rixos otel markası international bir otel markasıdır, Türkiye’ye gelen misafirlerimize  birinci görevimiz Türk kültürünü ve yemeklerimizi tanıtmaktır. Aynı zamanda da bir dünya markası olduğumuz için dünya mutfaklarını orjinal şefleriyle birebir icra ediyoruz. Asya’yı Asyalı, Lübnan’ı Lübnanlı ve İtalya’nı İtalyan şeflerle sunuyoruz.

Bizler Rixos Otellerinin mutfaktaki yılmaz savaşçılarıyız. Dünyayı Türk yemeklerinin tadına hayran bıraktırmak için Rixos mutfak şefleri ve çalışanları sevgisini katarak, yüreğini ortaya koyarak ülkemiz mutfağının en seçkin lezzetlerinden dünya mutfağına, en iyi en leziz yemekleri hazırlıyor ve misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.

  

Yemek kültürümüzü ülkemizin enleriyle tanıtmak bizler için çok önemli. Rixos Otellerini ve Türkiye’yi tercih eden misafirlerimizin seçimlerinden dolayı pişman olmamaları için canla başla çalışan, pişirdiği yemeği aşkla yapan Rixos’un kocaman yürekli mutfak ordusu her an hiç durmadan üretiyor ve farkını yaptıklarıyla yaşatıyor.

Bana dünyaları verin mutlu olmam ama yaptığım işin takdir edilmesi, bir misafirin mutluluğu ve takdiri beni mutlu eder. Ayakta kalmanın beslenmenin sırrı savaşmak benim için. İşime aşığım, seviyorum…

   

“Yiyecekleriniz İlacınız, İlacınız yiyecekleriniz olsun”

Kasım Şentürk, Karadenizli olmanın özelliklerini taşıyor. Annesi Naciye Şentürk’ün dualarıyla gücünü buluyor, mutfağa adeta ibadet eder gibi bakıyor, durmuyor üretiyor, yılmıyor uyguluyor.

“George Bernard Sharp, “Hiçbir aşk, yemek aşkı kadar samimi değildir” derken adeta benim duygularımı dile getirmiş bende yaptığım yemekler aşkla yenildiği zaman kendimi başarılı hissediyorum ve motive oluyorum” diyor Kasım Şentürk.

  

Türk turizmi ve otelciliğinin doğru şekilde yansıtılması, gelişmesi dünyada Türk misafirperverliğiyle ağırlanmanın ayrıcalığının yaşatılması ve ülkemiz ile ilgili başarılar, güzel ifadeler ve paylaşımlarda katkısı olan turizm ve otel çalışanlarına ve yatırımcılarına şahsım adına çok teşekkür ediyorum ve her daim yürekten desteğimle sizlerleyim diyorum…

Tatil tadında kalın