BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmenın banko forveti

Galatasaray Ankaraspor engelini aştı. Dörtte dört yapan Cimbom için Rıdvan Dilmen neler söylüyor?

Abone ol

Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızlılılarda kadro yapısı itibariyle Baros'un yerine Nonda'nın oynamasının daha uygun olacağını söyledi.

Turkcell Süper Lig’de 4. haftanın son maçı % 100 Futbol’da değerlendirildi.

Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen’ Galatasaray’ın son bölümdeki etkili futbolu ve Ankaraspor’un oyundan düşmesiyle sonuca gittiğinin altını çizdiler.

DAHA İYİ OLACAKLAR

Galatasaray’ın henüz gerçek kalitesini sahaya yansıtamadığını savunan Dilmen, “Galatasaray takımı zaten maçın favorisiydi. Ancak bence Kayserispor’u da 4-1 yenmesine karşın henüz kalitesinde değiller. Galatasaray her gün üzerine koyarak gidiyor ve daha iyi olacaklarını dşünüyorum” dedi.

İK TAKIM FARKINI GÖSTERDİ

Fenebahçe ve Galatasaray’ın bu hafta iyi oynamayarak kazandığını, ancak bunun diğer takımlardan farkını gösterdiğini belirten Rıdvan Dilmen, “Bu iki takım da farkını ortaya koyuyor. Beşiktaş da kadro itibariyle toparlayacakır ve bu 3 takımın sezon sonundan dördüncüyle arasında minimum 10 puan olcaktır” dedi.

KADRO İNANILMAZ DEĞİL AMA GENİŞ

“Galatasaray’ın kadrosu inanılmaz değil, Galatsaray’ın kadrosu genişledi” diyen Dilmen, “Alternatif oyuncu saysı fazlalaştı. Gökhan Zan yokken bugün Emre Aşık oynadı. Kalecisi de başarılıydı. Defansta ve orta sahada kalite çok artmadı geçen seneye göre ama, hücumda bugün mesela Elano ve Baros çıktı Kewell ile Nonda girdi” şeklinde konuştu.

TAKTİK NASIL?

Rıdvan Dilmen Baros’un yerine Nonda’nın oynaması gerektiğini vurgularken, “Dışarıdan bakıldığında, adalete göre, santrfor Nonda’dır. Baros’un tabiki kredisi vardır ancak kadro yapısına baktığımızda Nonda tercihi daha mantıklı görünüyor” dedi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın 4-2-3-1 oynadığını, ancak öndeki 3’lüye özgürlük tanındığını, gerideki Gerideki 7 savunmacının da savaştığının altını çizdi..