BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
SPOR

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken EURO 2024 yorumu!

EURO 2024 için ev sahipliğinin Almanya'ya verilmesinin ardından NTV canlı yayınına bağlanan Rıdvan dilmen, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye ve Almanya'nın düzenlemek için aday olduğu EURO 2024'ün ev sahibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen oylama sonucunda belli oldu.İki aday ülkenin temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumların ardından UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama sonucunda Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenme hakkı kazandı.

Rıdvan Dilmen: Karar Turtarsız: Türkiye'nin EURO 2024 kaybetmesinin ardından NTV'de canlı yayına bağlanan Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kararın tutarsız olduğunu vurgulayan Dilmen şunları söyledi;

"Tutarsız olarak görüyorum çünkü 2019 Süper Kupa Finali Türkiye'de oynanacak. 2020 Şampiyonlar ligi finali de Olimpiyat Stadında oynanacak. Madem bu kadar problemli ülkeyiz bu finalleri niye bize verdiler. Açıkçası ben yüzde 50'nin çok altında bir oy alacağımızı bekliyordum. Benim için sürpriz olmadı. Zaten UEFA'nın verdiği raporda çok adaletsizdi. Mesela Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'la ilgili bir rapor hazırlanmamıştı." 

Sitene Ekle