BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SPOR

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'de 2. Yanal dönemini yorumladı

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden Ersun Yanal ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen, kararı Sporun Not Defteri'nde değerlendirdi.

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden Ersun Yanal ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. NTV Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ersun Yanal kararını 'Sporun Not Defteri'nde değerlendirdi.

Dilmen, ''Ben çok ekonomiden, borsadan anlamam ama Fenerbahçe hisselerinde Ersun Yanal'ın açıklanmasından sonra yüzde 4 yükselme olmuş.'' dedi.

''SEFERBERLİK İLAN EDİLMELİ''Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye gelişini yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Her iki taraf için de doğru transfer olarak gözüküyor. Mevcut oyuncular aslında ligin sonlarına demir atmış bir oyuncu grubu değil. İlk beşi zorlayacak bir oyuncu grubu. Ancak oyuncular şu veya bu sebepten dolayı her şeyden önce mental bir çöküş içerisinde. Ersun Hoca'nın yapması gereken en önemli şey, oyuncuların kafasını kaldırmak. Bunu tek başına yapamaz. Oyuncuların kafasını yerden kaldırabileceği seferberlik ilan edilmeli." dedi.

''ERZURUM MAÇININ 1,5 PUANI TARAFTARDADIR''"Pazartesi muhtemelen hava soğuk olacaktır ama Fenerbahçe öyle bir kulüptür ki, en altlarda da olsa enerjisi son derece yüksektir. Dipte de olsa Fenerbahçe'nin inadı vardır. Erzurum maçının 1.5 puanı taraftardadır." ifadelerini kullandı.

''3 SENE DE KALABİLİR''Dilmen, ''Sözleşmelerin buçuğuna 6 ayına bakmam. Başarılı olursa 3 sene de kalabilir. Fizikle ilgili yükleme yapmayacaktır ki ortalamanın üzerinden koşan bir takım var. Taktik anlamında minik dokunuşlar yapacaktır. Devre arasında birkaç transfer de yapılabilir. Yüzde yüz yapılması gereken bir konu var ki Ersun hoca ile oyuncular arasında diyaloğu sağlayacak Ersun hocanın anlaşabildiği bir arkadaşımızın orada olmasında fayda var.'' dedi.

''3-4 TRANSFER OLUR''''Transfer çalışmaları Comolli’ye bırakıldıysa vah halimize.'' diyen Dilmen, ''3 veya 4 oyuncu alınır, 3-4 oyuncuyla yollar ayrılır gibi gözüküyor. Mevcut kadro altıncı, yedinci olabilir diye düşünüyorum. Bu takım şampiyonluk yarışında olmaz. Oyunculara sahip çıkılması gerekiyor.'' şeklinde konuştu.

Sitene Ekle
Etiketler