BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
SPOR

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ı yerden yere vurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 16 puanla ligin ilk yarısını 17'nci sırada noktaladı. Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin başında çıktığı ikincli lig maçından da galibiyetle ayrılamadı.

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Antalyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

''ERSUN YANAL DÜŞMEMEK İÇİN GETİRİLMİŞ'' "Fenerbahçelilerin hayal ettiği Fenerbahçe bu değil. 2 tane maçta 4 tane puan birden düştü.'' diyen Dilmen, ''Erzurum ilk yarı kalene gelmiyor ikinci yarıda niyeti yoktu. Bu maçta da Reyes ile Şener giriyor. Bülent Korkmaz'ın kadro zafiyetinden dolayı ödü kopuyordu. 10 kişi beklediler. 90+3'te Antalyaspor taçın orada baskı yaptı ilk kez. Baktı Fenerbahçe gelmiyor onlar da çıktı. Yeni hocayı düşmemek için getirmiş Fenerbahçe. Soldado'yu çıkarıp Slimani'yi alırsan demek ki düşmemek için oynuyorsun. Bu taraftarın kulübünü yönetiyorsunuz. Reyes'i sokma 1-0 mağlup ol, altyapıdan bir oyuncu sok 1-0 mağlup ol.'' ifadelerini kullandı.

''BUNA HAKKIN YOK'' Oyuncu değişikliğinden dolayı Yanal'ı eleştiren Dilmen, ''Şener'le Reyes'i oyuna sokan bir teknik direktörün sözleşmesinin düşmesi lazım. Geçen hafta 2-0 bitebilir miydi? Bitebilirdi... Ersun Yanal takımı son dakikalarda Reyes'i oyuna sokuyorsa gerçekten de düşmemek için gelmiştir.  Şu maç 11 puanlık farklık bir maç mı? Antalyaspor'un kapasitesi beraberliğe yatkın. Senin karşındaki Fenerbahçe Reyes ile Şener'i sokamazsın. Buna hakkın yok! Fenerbahçe en fazla 1-0 mağlup olur. Slimani'yi sokarsın Soldado'nun yanına. Rakip kalene gelmiyor kalenin önünde bekliyorlar. Eğer sen santrfor çıkarıp santrfor sokuyorsan Şener ile Reyes'i oyuna alıyorsan sen düşmemeye gelmişsin.'' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler