BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu oyun kurucusunun babası

Trabzonspor'un sahasında Medipol Başakşehir’e 4-2 mağlup olduğu maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Abdullah Avcı ve oyuncularını överken ''Emre Belözoğlu, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucusu, oyun kurucusunun babası.'' dedi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında Trabzonspor, sahasında Medipol Başakşehir’e 4-2 mağlup oldu. Bu sonuçla konuk ekip ligde iki maç aradan sonra kazanarak liderliğini sürdürdü, Trabzonspor'un ise zirveyle arasındaki puan farkı 9'a yükseldi.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçın ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in öne çıkan açıklamalarından satır başları...

İyi futbol, iyi futbolcuyla oynanır. Başakşehir'in kadrosunda Barcelona'da, Real Madrid'de, Tottenham'da, Manchester City'de, İnter'de oynayan futbolcular var. Abdullah Avcı'nın kendisine model olarak seçtiği teknik direktör belli, Guardiola.

''EMRE OYUN KURUCUNUN BABASI''
Emre Belözoğlu, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucusu, oyun kurucusunun babası. Başakşehir'in Galatasaray ile rekabeti haksız rekabet, Galatasaray transfer yapamıyor.

''HERKES FENER'E GİTMEDİ DİYE ŞAŞIRDI''
Robinho Başakşehir'e gidince herkes çok şaşırdı alabilecek durumu varken neden Fenerbahçe'ye gitmedi diye.