BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
MEDYA

Rıdvan Dilmen çılgına döndü: Sanane be hakem

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 yendi. Hakem Ümit Öztürk, verdiği kararlarla tartışma konusu olurken Rıdvan Dilmen, tecrübeli hakemi eleştirdi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u 3-1 yendi. Sarı-kırmızılılar, lider Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada taraftarı önünde Trabzonspor'u yeni transferi Mbaye Diagne ve Younes Belhanda'nın (2) golleriyle 3-1 mağlup etti. 

Puanını 39'a yükselten Galatasaray, Medipol Başakşehir'le puan farkını 6'ya indirdi. Trabzonspor ise 33 puanda kaldı. Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Trabzonspor maçını değerlendirdi.

''PENALTI POZİSYONU TARTIŞILACAKTIR'' Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle: "İsmine yakışır bir ilk yarı oldu. Galatasaray oyuna korkunç derecede bir baskıyla başladı ve penaltı kazandı. Trabzonspor penaltı sonrasında kendine geldi ve Rodallega, olağanüstü bir gol attı. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir kulüp. O kadar kültürlerine yerleşmiş ki futbol, forma oynatıyor Trabzon'da. Trabzonspor böyle bir takım. Bugün kazansa nasıl kazandı diyemeyiz. Trabzonspor ilk yarının sonunda 2-2'yi yakalayabilirdi, zoru başardı Nwakaeme. Ümit Öztürk muazzam bir tempo getirdi maça ama penaltı pozisyonu tartışılacaktır. Muhtemelen VAR'daki hakem bir müdahale gördü. Ben görmedim müdahaleyi ama Onyekuru'nun ayağına darbe varsa bilemem. Maçın en kritik hatası hakemin Diagne'ye göstermediği kart. Fatih hoca Diagne'yi çıkartıp Mitroglou'nu alır diye düşünüyorum.

Sitene Ekle
Etiketler