BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.431,65
SPOR

Rıdvan Dilmen: Böyle sezon bitmez

Fenerbahçe'nin Alanyaspor2u 2-0 yendiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Şampiyonluk yarışında olmaz Fenerbahçe ama ilk dörde girer. Dost acı söyler. 4-2-4 ile sezon bitmez.' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı Lacivertliler taraftarlarının da büyük desteği ile Akdeniz temsilcisini 2-0'lık skorla yendi. Bu sonuçla ligde Fenerbahçe 6 maç sonra galibiyet ile sahadan ayrılarak rahat bir nefes aldı.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın ardından NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

''ÇALIM ATAR ASİST YAPAR'' Valbuena ile ilgili görüşlerimi ligin 5. hafta söylemiştim. Darmadağın oynanan oyunda oynamadığı için kahroluyordur demiştim. Bu anlamda oynayacaksanız Valbuena ile oynayacaksınız. Hiç olmazsa pas atar, çalım atar, asist yapar.

''ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA OLAMAZ'' Şampiyonluk yarışında olmaz Fenerbahçe. Trabzon maçını kazansa da olmaz. İlk dörde girer ama. Koeman ile ilgil düşüncelerimiz de pozitif. Özellikle Galatasaray maçından sonra atılan goller hatta. İlk 46 dakika boyunca hiç pozisyon yok. Bu önemli bir artı. Kendi adına da 2 gol attın ve 2 net pozisyonun var. Bunun en önemlisi taraftarların maça gelmesi. Rahat 30 bin taraftar vardır.

Sitene Ekle
Etiketler