BIST 9.099
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,06
HABER /  DÜNYA

REZİDANSTA CİNAYET

Bursa’da kendisinden 15 gündür haber alınamayan elektronik eşya toptancısı kaldığı rezidansta öldürülmüş olarak bulundu. <br/>Alınan bilgiye...

Abone ol

Bursa’da kendisinden 15 gündür haber alınamayan elektronik eşya toptancısı kaldığı rezidansta öldürülmüş olarak bulundu.
Alınan bilgiye göre, olay merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Yılmaz Akkılıç Caddesi’ndeki rezidansta meydana geldi. Bir çocuk babası Hayrettin Yanık’tan 15 gündür haber alamayan Diyarbakır’daki yakınları Cumhuriyet Savcılığı’na başvurdu. Merkezi nüfus sisteminden adresi tespit edilen Yanık’ın kaldığı daireye gelen ağabeyi Ebedin Yanık, kapı açılmayınca çilingir çağırdı. Polis yardımıyla eve girildiğinde Hayrettin Yanık, başına isabet eden tek kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Kapıda herhangi bir zorlama olmadığı, Hayrettin Yanık’ın tanıdığı kişi ya da kişilerce öldürülmüş olma ihtimalinin bulunduğu bildirildi.
Hayrettin Yanık’ın Bursa’da dini nikahla yaşadığı kadının da bir süre önce Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ne şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, polis kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
(İHA)