BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
GÜNCEL

Rezalet! Salavat-ı Şerif eşliğinde transparan defile!

Mercedes Fashion Week İstanbul'da büyük bir skandala imza atıldı. Modacı Murat Aytulum’un transparan kıyafetlerden oluşan koleksiyonunu tanıttığı defilede Salavat-ı Şerif’in ilahi olarak okunması 'pes' dedirtti!

Modacı Murat Aytulum’un transparan kıyafetlerden oluşan koleksiyonunu tanıttığı defilede "Salavat-ı Şerif" okundu.

Murat Aytulum’un, yarı çıplak kıyafetlerden oluşan koleksiyonunu tanıttığı defilede, Peygamberimize (SAV) saygının bir ifadesi olan Salavat-ı Şerif’in okunması infiale sebeb oldu.

Modacı Murat Aytulum’un, Mercedes Fashion Week İstanbul kapsamında düzenlediği defilede, mankenler podyumda yarı çıplak yürürken Salavat-ı Şerif okunarak bir skandala imza atıldı.

Aytulum’un, ‘Paradoksal Senfoni’ adını verdiği koleksiyonunun defilesinde, üç dine ait ilahiler kontrtenor Nuri Harun Ateş tarafından seslendirildi. Defile sırasında mankenler podyumda transparan kıyafetler ile koleksiyonu sergilediği sırada Nuri Harun Ateş, Salavat-ı Şerif okudu.

Tepki yağıyor

Mankenler podyumda yarı çıplak kıyafetler ile yürürken Peygamber Efendimiz’e saygının bir ifadesi olan Salavat-ı Şerif’in okunması büyük tepkiyle karşılandı.

Sitene Ekle
Etiketler