BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.436,89
HABER /  GÜNCEL

Reza Zarrab'ın avukatı bakın kiminle anlaştı?

Reza Zarrab'ın savunma ekibinin başındaki isim olan Avukat Benjamin Brafman, Hollwood'daki taciz skandallarıyla başı ertte olan yapımcı Harvey Weinstein'in avukatlığını üstlendi. Brafman, Zarrab davasını yardımcılarına bıraktı.

Abone ol

REZA Zarrab'ın tutuklu bulunduğu ABD'de ortadan kaybolması ve itirafçı olduğu iddiaları gündemden düşmezken, avukatı Benjamin Brafman'ın da daha önce bizzat kendisinin takip ettiği davayı yardımcılarına bıraktığı ortaya çıktı. 

Ünlülerin avukatı Brafman'ın, Hollywood'da çok ünlü onlarca kadın yıldıza cinsel tacizde bulunmakla suçlanan film yapımcısı Harvey Weinstein'le anlaştığı ortaya çıktı. Weinstein'in kendisini taciz ettiğini iddia eden ünlüler arasında Angelina Jolie'den Gwyneth Paltrow'a, Games of Thrones'un yıldızlarından Lena Headey'e onlarca ünlü kadın oyuncu bulunuyor.

İŞLERİ YARDIMCILARINA BIRAKIP ZARRAB'A YOĞUNLAŞMIŞTI

Brafman, Zarrab tutuklandığında diğer tüm işlerini yardımcılarına bırakıp, sadece bu davaya bakmaya başlamıştı. Brafman'ın Weinstein'in avukatlığını üstlendikten sonra Zarrab davasını yardımcılarına devrettiği iddia edildi. Bu gelişmenin tam da “Zarrab anlaştı, itirafçı oldu” dendiği günlere denk gelmesi dikkat çekici bulundu.

'ZARRAB'LA İŞİ BİTTİĞİ İÇİN' Mİ?

Brafman'ın bu hamlesi, "Zarrab itirafçı oldu. Brafman da 'Zarrab'la işi bittiği için' yeni şöhretlere yelken açtı" iddiasını gündeme getirdi. Brafman'ın 27 Kasım'da başlayacak duruşma için hiçbir girişimde ve talepte bulunmaması dikkat çekiyordu.