BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.487,49
HABER /  GÜNCEL

Reza Zarrab cezaevine kadını böyle sokmuş

Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında ABD'deki davada tanık durumuna geçen Reza Zarrab'ın cezaevi maceralarıyla ilgili bilinmeyenleri köşesinde aktardı.

Abone ol

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Reza Zarrab'ın cezevine rüşvetle nasıl kadın soktuğunu yazdı. Ceza almamak için yalan söylemeyi kabul ettiği ortaya çıkan Zarrab, kaldığı hapishanede vukuatlarıyla gündemde. Zarrab, içki, uyuşturucu ve kadın için ABD cezaevi gardiyanlarını rüşvete boğuyor. Süreci takip eden isimlerden Abdulkadir Selvi, Zarrab'ın son numarasını okurlarıyla paylaştı.

ABD'DE KALACAĞI SÖYLENİYOR(...)Zarrab, bundan sonra hangi ülkede yaşayacağına ya da yeni bir kimlik edinip edinmeyeceğine karar verecek. İsterse eşi Ebru Gündeş’i ve kızı Alara’yı da yanına alabilecek. Dubai’nin deşifre olması nedeniyle Zarrab’ın buraya gönderilmeyeceği, ABD’de kalacağı söyleniyor. Zarrab istese de ABD onu bir yere göndermez. Çünkü Zarrab ABD’ye lazım. İkinci iddianame çıkarsa bir kez daha onu tanık kürsüsünde göreceğiz.

AVUKAT GÖRÜNTÜSÜ ALTINDA: Soru işaretlerinin çengellerini astıktan sonra izniniz olursa küçük bir paparazzilik yapacağım. Zarrab’ın cezaevinde 45 bin dolar rüşvet verip telefonla görüştüğü yönünde haberler çıkmıştı. Zarrab bunu kabul etti. Zarrab Manhattan Metropolitan Cezaevi’nde bir gardiyana para verip, avukat görüntüsü altında içeriye kadın sokmuş. Gardiyan kendi dinlenme odasında bir saatlik görüşme ayarlamış. Başgardiyan bunu tespit edip cezaevi yönetimine bildirince, Zarrab Brooklyn’deki cezaevine sürülmüş."

Abdulkadir Selvi'nin yazısının tamamı