BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
MEDYA

Resident Evil: Son Bölüm filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Resident Evil: Son Bölüm bu hafta vizyona giren filmler arasında. Resident Evil: Son Bölüm filminin yönetmenliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. İşte Resident Evil: Son Bölüm filminin fragmanı...

Resident Evil 5: İntikam filmindeki olayların hemen ardından, Alice insanlığın zombilere karşı verdiği savaştan sağ olarak kurtulan tek kişi olmuştır. Şimdi ise kabusun başladığı yer olan Racoon Şehri’ndeki Kovan’a geri dönmek zorundadır. Umbrella Şirketi ise, kıyametten kurtulan son kişileri de yok etmek amacıyla Racoon Şehri’nde güçlerini son kez toplamaktadır.

Zamana karşı yarış içinde Alice, eski arkadaşları ile birlikte yeni mutant yaratıklara karşı da bir savaş verecektir. Bu Alice'in insanlığı kurtarmak için verdiği en zor mücadele olacaktır.


Sinema tarihinin uzun soluklu serilerinden Resident Evil'ın son devam filmi olan yapımın yönetmenliğini bir kez daha Paul W.S. Anderson üstlendi. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy ve Iain Glen yer alıyor.

Sitene Ekle
Etiketler