BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Renault müşterilerine yeni ''Plan''

Renault Finans, Renault müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak Temmuz ayında Renault Plan adını verdiği yeni bir finansal ürünü sunmaya başlıyor.

Abone ol

Sabah'ın haberine göre;müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı çalışmalarla müşteri memnuniyetine verdiği önemi kanıtlayan Renault ,son olarak Temmuz ayında Renault Plan adını verdiği yeni bir finanansal ürünü sunmaya hazırlanıyor.

Renault, Renault Finans markası adı altında müşterilerinin satış anında, yeni, yaratıcı ve farklı finansal çözümler ve kampanyalar ile hızlı, kaliteli finansal hizmetlerden yararlanmasını sağlıyor. Renault Finans, OYAK ve RCI Banque'ın ortak kuruluşu olan ORFİN Finansman ile işbirliğinin bir ürünü.

Renault Finans, Renault müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak Temmuz ayında Renault Plan adını verdiği yeni bir finansal ürünü sunmaya başlıyor.

Renault Finans'tan yapılan açıklamaya göre; Renault Plan, müşterinin araç kiralar gibi kolay ve klasik bir krediye göre çok düşük taksitlerle borcunu ödeyebildiği, vade sonunda ise kredi açılırken araç bedelinin yüzde 40'ı ile 55'i arasında müşteri özelinde belirlenen tutarlarda balon ödeme içeren Renault'a özel bir taşıt kredisi. Müşteri vade sonunda kendisine sunulan 3 seçenekten birisini seçebiliyor. Sık araç değiştiren bireysel müşterilerileri hedefleyen ürün, 12-36 aylık vadelerde sabit faiz oranı ile sunuluyor.

Ürünün müşteriye getirdiği avantajlar ise şöyle sıralanıyor:

- Düşük aylık ödemelerle araç sahibi olma olanağı

- Klasik bir krediye göre çok daha düşük taksit farkları ödeyerek daha üst modele veya versiyona sahip olma imkanı

- Müşterilerin daha sık araç yenileme olanağına sahip olarak teknolojik gelişmeleri takip edebilmesine imkan sağlama

- Vade sonunda müşteriye sunulan 3 farklı seçenek ile o günkü şartlarına göre kendisine en uygun opsiyonu seçme imkanı

Müşterinin vade sonunda sahip olduğu opsiyonlar ise vade sonunda araç yenileme, krediyi uzatıp aracı kullanmaya devam etme, aracı yetkili satıcıya bırakıp krediyi kapama şeklinde sunuluyor.