BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.435,29
HABER /  GÜNCEL

Reklam filmi değil gerçek (video)

NBA'in süper yıldızı LeBron James, Chicago Bulls maçında orta sahadan attığı basketle geceye damgasını vurdu

Abone ol

Şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Cleveland Cavaliers, United Center'da konuk olduğu Chicago Bulls'u 121-98 yendi ve Doğu Konferansı play-off ilk tur serisinde 3-1 öne geçti.

Yıldız basketbolcu LeBron James 'triple-double' yaparak maça damgasını vurdu.

Cleveland'ın 'Kral' lakaplı yıldız basketbolcusu LeBron James, Chicago karşısında 37 sayı, 12 ribaunt, 11 asist, 2 top çalma ve 1 blokla oynayarak 'triple-double' yaptı. 2 saat boyunca salonu dolduran 23 binden fazla seyirciye basketbol şöleni yaşatan LeBron James ayrıca orta sahadan attığı basketbolla da tıpkı reklamlarda olduğu gibi 'Yok Artık LeBron' dedirtti.

MUHTEŞEM ÜÇLÜĞÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kral, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Kendimi çok iyi hissediyordum. Maça iyi odaklanmıştım. Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Belki de sezonun en önemli maçıydı. Bugün sadece işime odaklandım" dedi.

MEHMET OKUR'SUZ UTAH, TURA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI

Milli basketbolculardan Mehmet Okur'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta takımı Utah Jazz, Denver Nuggets'ı 117-106 yendi ve Batı Konferansı play-off ilk tur serisinde 3-1 öne geçti.

DWYANE WADE, BOSTON CELTİCS'E DUR DEDİ

Doğu Konferansı play-off ilk turunda Miami Heat karşısında rahat bir seri geçiren ve 3-0 öne geçen Boston Celtics'e Dwyane Wade 'dur' dedi. Miami Heat yıldız basketbolcusunun 46 sayı attığı maçta durumu 3-1'e getirdi.

SAN ANTONİO, DALLAS'I YENEREK SERİDE DURUMU 3-1 YAPTI

AT&T Center'da Dallas Mavericks'i ağırlayan San Antonio Spurs rakibini 92-89 yenerek Batı Konferansı play-off ilk tur serisinde durumu 3-1 yaptı ve konfernas yarı finali yolunda büyük bir avantaj yakaladı.