BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,88
HABER /  GÜNCEL

Reina saldırganı yaşıyor mu öldü mü akıbeti ne?

Reina saldırganı nerede yaşıyor mu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan konuyla ilgili son dakika açıklama geldi.

Abone ol

İSTANBUL Ortaköy'deki gece kulübü Reina'ya uzun namlulu silahla saldırı düzenleyen terörist yaşıyor mu? Süleyman Soylu tarafından yapılan son dakika açıklama göre, terörist olay yerinden kaçtı. 

Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamada konuyla ilgili bilgi verdi. 39 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayan Süleyman Soylu, 16 kişinin yabancı uyruklu olduğunu 5 kişinin ise Türk vatandaşı olduğunu açıkladı.

TERÖRİST ARANIYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada teröristin arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 

VALİ ŞAHİN AÇIKLAMAMIŞTI

reina saldırganı kimdir ne olduReina saldırısına ilişkin tek detaylı açıklama İstanbul Valisi Vasip Şahin'den geldi. Şahin, saldırının bir terörist saldırı olduğunu ve ilk belirlemelere göre 35 kişinin öldüğünü, 40 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ancak saldırganın akıbetine ilişkin hiçbir açıklama yapmadı. 

NOEL BABA KOSTÜMÜ GİYDİ ARAPÇA KONUŞTU

Reina saldırganına ilişkin bilinen bilgiler oldukça sınırlı. Saldırganın Noel Baba kıyafeti giydiği açıklanırken, görgü tanıklarının aktardığına göre saldırı anında terörist Arapça konuşuyordu. Reina'ya bir taksiyle geldiği de belirlenen saldırganın bindiği taksi emniyet güçlerince incelemeye alındı.