BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Referandum sonuçları için Kılıçdaroğlu'ndan ilginç yorum!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Üst üste 7 seçim kaybeden CHP lideri Kılıçdaroğlu, referandumdan hayır çıkacağına emin olduklarını söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandumdan hayır çıkacağından emin olduğunu bir kez daha açıkladı. Öyle ki "Evet çıkarsa kendinizi yenilmiş hisseder misiniz?" sorusuna çok iddiaları yanıt verdi:

"Evet çıkmayacak ki. Biz bunu alandan görüyoruz."

BULMAYA ÇALIŞIYORUZ!

Cumhuriyet gazetesine konuşan Kılıçdaroğlu, referandumdan çıkacak sonuçtan o kadar emin ki seçmenin sandığa gitmesine 2 aydan az bir süre kalmasına karşın 'kampanya şarkısı' bile hazırlamadılar. 

Kılıçdaroğlu, kampanya şarkısıyla ilgili "Hazırlıklarını yapıyoruz, müziğini bulmaya çalışıyoruz" dedi. 

"CHP tanıtım kampanyası yapacak mı, referandum kampanyasının yol haritası nasıl olacak?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"'Hayır' kampanyasının temel özelliği çoğulcu olması. 'Evet' diyen iki kesim var, ama hayır diyen geniş bir kitle var. Bunlar siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları… Çoğulcu bir kampanya yürüyor şu anda. Biz şu anda dominant olarak öne çıkıp o çoğulcu yapının dengesini bozmak istemiyoruz. Biz de ayrıca kendi kampanyamızı CHP olarak götüreceğiz tabii. O yüzden hazırlıklarını yapıyoruz, müziğini bulmaya çalışıyoruz. Güzel çalışmalar yapılıyor. Tek bir firmayla anlaşmamız da yok bu çoğulcu yapıya uygun olarak. Üreticiler de çoğulcu, onlar da değişik ürünler üretiyor, getiriyor."