BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11

Referandum sonrası!

Türkiye, 12 Eylül günü sandık başına giderek Anayasa paketindeki değişikliği oylayacak.

Türkiye, 12 Eylül günü sandık başına giderek Anayasa paketindeki değişikliği oylayacak. Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren de herkes sonuçlara kilitlenecek.

O gün İnternethaber siz okurlarına seçim sonuçlarını en hızlı ve doğru şekilde vermek için tüm ekibiyle hazır bulunacak.

Her seçim döneminde oylama sonuçlarını en erken duyurma özelliğine sahip CİHAN Haber Ajansı'yla bu referandum sürecinde de içerik ortaklığı yapacak.

İnternethaber'de yerel haberler için hazırlanan Türkiye haritası üzerinden sonuçları an be an takip edebileceksiniz.

Türkiye haritasında okurlarımız hangi ili tıklarsa o ildeki sandık sonuçları öğrenebilecekler.

Haritanın yanı sıra oylama sonuçları grafiklerle de desteklenerek daha ayrıntılı bir şekilde görmek isteyen okurlarmızın dikkatine sunulacak.

Bunun yanında internethaber'in deneyimli editöryal kadrosu Ankara, İstanbul, Bursa, Uşak, Kocaeli, İzmir ve Kayseri ekipleriyle birlikte sandıkların açıldığı andan itibaren Türkiye'nin en kritik noktalarından en çarpıcı haberleri sandıklar kapanıncaya kadar saniye saniye haberleştirerek okurlarımızla paylaşacaklar.

Sizlerin yapacağı yorumlarla da çok renkli bir referandum gecesi geçireceğimize inanıyorum.

Referandum öncesi yaşanan "Evet"çilerle  "Hayır"cılar arasında keskin bir kutuplaşma yaşandığına hepimiz şahit olduk.

Referandum sonrası oylar açıklanmaya başlandığında özellikle sitemizin müdavim yorumcularının İnternethaber'in başında olacaklarından kuşkum yok.

Yorumlarda da hissedilen bu kutuplaşmanın referandum sonrasında farklı bir seyir izleyeceğini düşünmemekle birlikte yorum editörleri arkadaşlardan önce ben bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Bu hatırlatma aynı zamanda sizler için yeni bir haber niteliği de taşıyor.

Öncelikle "Değerli yorumcumuz....." diye başlayıp "yorum içeriğinde küfür, hakaret, rencide edici....." diye devam eden, hani o ezberlediğiniz uyarı yazısı artık yok. Artık olmayacak...

Buna sevindiniz mi yoksa "alışmıştık artık" diyerek üzüldünüz mü bilmiyorum. Ama bundan sonra yorumların içinde küfür, hakaret olduğu zaman editörlerimiz yorumu uyarı göndermeden silecekler. 

Bu konu hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim hatırlatmanın diğer kısmına...

Özellikle hararetli geçeceğini tahmin ettiğim referandum sonrası için sizlerden yorumlarınızda dikkatli davranmanızı rica edeceğim. 

Gaza gelmeden, gaza getirmeden sonuçlarla ilgili tüm haberlerimize yorumlarınızı yazabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Kriterleri artık hatırlatmaya gerek yok, dedim ya zaten çoğunuzun ezberinde artık:)

Bence referandum sonuçlarıyla ilgili en hızlı ve en doğru sonuçları almak isteyenler o gece İnternethaber'in başından ayrılmasınlar.