BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,86
ALTIN 2.485,33
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Redhack polisle işbirliği yaptı!

Son günlerde devletin gözünde en tehlikeli suçlular durumundaki Redhack'in sözcüsü Devletin siber polisleriyle neden ve nasıl işbirliği yaptıklarını açıkladı

Abone ol

Redhack yayımladığı videoyla, halka seslendi. Polisle işbirliği yaparak çocuk istismarcılarını yakalattıklarını söyleyen sözcü, Barış Atay'ın Redhack sözcüsü olmasının mümkün olmadığını, devletin kendilerini asla yakalayamacaklarını belirtti.

Gerçek mesleğinin sıvacı olduğunu açıklayan RedHack sözcüsü  "Barış Atay RedHack sözcüsü olması mümkün değil, Devletin 'sibel' polisleri de bizi yakalamayı başaramayacak, yüzümüze hasret gidecekler." dedi.

"Olağanüstü bir gelişme olmadığı takdirde televizyonlara çıkmama kararını" hafta içi yaşanan operasyonlar sebebiyle bozduğunu belirten RedHack Sözcüsü, 00.00'da başlayan konuşmasına ses tonu Redhack sözcüsüne benzetilen oyuncu Barış Atay'ın gözaltına alınmasına değinen Redhack, Barış Atay'a düet için müzakerelere başlamaya hazır olduğunu dile getirdi. Redhack Sözcüsü'nün açıklamalarından satır başları şöyle;

'SİBEL' POLİSLER YÜZÜME HASRET GİDECEKLER

*Taşları bağlayıp köpekleri salan, üstelik bunu onlara kask giydirip kask numaralarını da saklamalarını salık verenlerin iktidarında bunun ciddiye alınacağını hiç hesaba katmadık. Barış kardeşim üzülmesin sırada daha Ali Sunal var, Cem Say var...

*Bu iddiaların en korkuncu benim ses ve tonlamalarımın ‘Şizofrenik Sultan’dan alıntılamalar yaptığım sırada, sesimin ona benzediği iddiasıydı. Yani ben başbakanı eleştirirken sesimin kimi zaman başbakana benzediği iddiası vardı. Bu korkunç bir iddia.

*Sesimle ilgili birtakım analizler yapılmış. Analiz istiyorsanız korku analizi yapın. En küçük bir korku emaresi var mı bu seste...

*Barış Atay Redhack sözcüsü, mümkün değil olamaz.

*Devletin siber güvenlikçileri yüzüme hasret gidecekler.

*Bu yıkıcı sistem içerisinde Metin Altıok görseydi, “Yıkıcılar, geldiler” derdi. Onu da yaktılar Sivas’ta. Ve Sivas’ı savunanlardan 8’i AKP milletvekili yapıldı.

EGEMENLER NEDEN KORKUYOR?

*Egemen Bağış kutlu doğum haftası sırasında Londra Hilton’daki minibar harcamalarını yayınladık diye mi kızgın bize bilmiyoruz ama bizde daha neler var onlar da bunu bilmiyor.

*Bu soruşturmalar kapsamında Erbay Değer isminde güvenlik görevlisi bir genci aldılar içeri. Bu genç adam suçsuzluğu ispatlanmasına rağmen mesleğini yapamaz hale geldi. Artık bu adam işsiz. Kusura bakma diyorsun ama bunun vebalini kim taşıyacak? Ya da taşıyacak kadar onur kırıntısı var mı sizin oralarda? Vicdanınız var mı sizin?

İFTİRAYI DA BECEREMİYORLAR GEZİDE ATOM BOMBASI YAPILIYOR DEDİLER

*İftira konusunda uzman değiller, iftiraları tel tel dökülür Bezm-i Alem Cami’nin müezzinine baskı yaptılar. Dolmabahçe görüntüleri var dediler hala görüntüler yok, Dolmabahçe saldırısı var dediler görüntüler yok. Gezi direnişinde atom bombası yaptılar dediler!

*Adalet vicdan gerektirir. Bunların vicdanı yok.

*Taylan Kulaçoğlu’nu tutuklayarak sindirmeye çalışıyorlar. Kredi kartı yolsuzluğu iftirası atıyorlar. Taylan Kulaçoğlu'na "Maoist olduğun için mi Çin restoranın var" diye sormuşlar.

*Domuz eti yemekten korktuğunuz kadar kul hakkı yemekten korksaydınız bu ülke bu halde olmazdı.

*Fransa istihbaratıyla temasa geçilmiş onlar da ‘Unutun o işi. Üzerine gitmeyin’ demiş. Sanırsın Fransız istihbaratıyla değil mahallenin ağır abisiyle konuşuyorlar.

ROBOSKİ'Yİ UNUTMADIK, UNUTTURMAYIZ

*Roboski 700 gün oldu. Sen istihbaratı kimden aldığını izah edemiyorsun. Civanımla Şıvanım buluşup gülüştü diye bize unutturacağınızı sanıyorsunuz ama biz Roboski'yi unutmayız.

*İstihbaratın çok güçlü de Reyhanlı’ya niye göz yumdun? Biliyordun da mı engel olmadın? Bunu bize bir izah etsene. Ne oldu Gaziantep’te karakol bombacısı diye yakaladığın kişi? Ne oldu o Akdeniz’de düşen jetlere.

*Bakıyorsun tüm bu iddialar nerede yayınlanıyor. Önce Takvim gazetesinde. Yani Cengiz İnşaat’ın satın aldığı o pespaye tuvalet kağıdına sarmaya çalışıyorlar devrimcileri. Buna izin verir miyiz?

*Önce Cengiz İnşaat ve 6 şirketin(arasında başbakanın damadı da var) 1 milyar lira vergi borcu siliniyor. Sonra Cengiz İnşaat Ciner’den bu yayın organlarını satın alıyorsunuz.

*Eskiden 17 yaşında birilerini 16 yıllık örgüte lider yapıyordunuz şimdi 30 yaşında bir devrimciyi lider yapmaya karar verdiniz. 13 yaşında gelin olunabiliyorsa bu ülkede 13 yaşında örgüt de kurulabilir anlayışı yanlıştır.

POLİSLE İŞBİRLİĞİ YAPTIK
 
* Biz çocuk istismarında Türk polisiyle bile işbirliği yapıp istismarcıları yakalattık.

*Çağdaş Hukukçular bu ülkenin yüz akıdır.

*Halka zulmetmekten yılmadılar

*RedHack davası diye bir şey uydurdular, bu davayı açanlar daha önceki mahkemelerde cebinden flaş bellek çıkarıp "yaz kızım" demişti. İtirazmları, savunmaları dinlememişti.

*Herkesi terörist etmekten yorulmadılar. Onlar yorulmadıysa biz de yorulmayacağız. RedHack "devleti itibarsızlaştırdı" diyorsunuz. Ülkede faşizmi zulüm artmış itibar istiyorsunuz. Bu itibarınız.

*Bu gözaltı meselesinde avuç ovuşturanlar kim bunlara bakmak lazım, bunlardan biri Melih Gökçek. Niye şeref sözü verip çıkaramadığın için mi bu kadar kinlisin.

*Sayın devlet bizi yakalamak için binlerce istihdam ediyorsun ama bizim yayınladığımız YÖk belgelerini araştırmak için kullanmıyorsun.

*İşçi emeklisi yoksulluktan kırılıyor, bunlar servetlerini katlıyor.

*Siyaseti gündelik yaşamın bir parçası yapın ki sizi daha az kandırsınlar

*Ha deyince elinizden kıdem tazminatını elinizden almasın

*Bizi bu eziyetleri reva görenlere karşı direnmek zorundayız

*Cezaevlerinde bulunanların derhal serbest bırakılmasını istiyoruz

*RedHack olarak sizleri uyutmayacağız.

*Bu halkın artık susmayacağını bilemke bana yetiyor da artıyor bile.

*Biz RedHack olarak kanayan yaralara merhem olmaya çalıştık. Elimizden gelen ne varsa yapmaya da devam edeceğiz.