BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78

Recep Tayyip Erdoğan ödül törenine katıldı

Recep Tayyip Erdoğan  ödül törenine katıldı

Erdoğan Bir şairimizden esinlenerek söylediğim gibi biz her biri top güllesi niyetiyle atılan manşetlerle köşelerini kurşun gibi kullanan kalemşörlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik dedi..

Recep Tayyip Erdoğan  ödül törenine katıldı

ürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir şairimizden esinlenerek söylediğim gibi biz her biri top güllesi niyetiyle atılan manşetlerle köşelerini kurşun gibi kullanan kalemşörlerle çarpışa çarpışa bugünlere geldik." dedi. Başkan Erdoğan, Sheraton Otel'de düzenlenen Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2017 Yılı Medya Oscarları Ödül Törenine katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan  ödül törenine katıldı

Erdoğan, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşamda, bu yıl ödül alacak medya mensuplarını tebrik etti. 1979 yılından beri bu ödülleri veren Derneği, sektörü kucaklayan istikrarlı çalışmaları sebebiyle tebrik eden Erdoğan, radyo ve televizyon kuruluşlarında görev yapanlara çalışmalarında başarılar diledi, geride bırakılan Kurban Bayramını bir kez daha kutladı.

Recep Tayyip Erdoğan  ödül törenine katıldı

Haberleşme insanlıkla birlikte ortaya çıkmış ve günümüze kadar kesintisiz şekilde farklı biçimlerle gelmiş bir ihtiyaç olduğuna dikkati çeken Erdoğan, "Bu ihtiyaç güvercinden dumana atlı ve yaya ulaklardan, geçmişi milattan önceye kadar uzanan yazılı dökümanlara kadar pek çok yöntemle karşılanmaya çalışılmıştır. Matbaanın keşfiyle birlikte bu alanda yeni bir dönem açılmıştır. Daha önce el yazması veya tahta harflerle sınırlı sayıda çoğaltılan eserler, matbaanın icadıyla çok sayıda ve uygun maliyetlerle üretilmeye başlanmıştır." diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan  ödül törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın Aktüel Haber Ödülünü A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programı sunucusu Hikmet Öztürk'e ödülünü verdi.