BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'la Cemaat'in buluşması

Erdoğan, 9 bakanla katıldığı Zaman Gazetesi'nin 25. yıl resepsiyonunda 28 Şubat'ta atılan manşetlere göndermede bulundu.

Abone ol

Zaman gazetesinin 25. yıl resepsiyonuna katılan Başbakan Erdoğan 28 Şubat ve partisine açılan kapatma davası süreçlerindeki gazete manşetlerini hatırlattı ve "Bize yapılanı başkasına yapmayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!..

YAYIN DURMA CEZASI KALDIRILACAK

Başbakan Erdoğan, Zaman gazetesinin 25. yıl resepsiyonunda konuştu.

HERKES TERS KÖŞEYE
Ali Bulaç, 'AK Parti ile cemaatin arası fena açık' dedi. Hüseyin Gülerce de ondan geri kalmadı. E haliyle ahali de ayaklandı ve aynı görüşte birleşti. Ancak Zaman gazetesinin 25. yıl resepsiyonunda öyle anlar fotoğraflara yansıdı ki, Başbakan Erdoğan ve Ekrem Dumanlı adeta düşman çatlattı. Cemaat ile AK Parti'nin arasının açık olduğu konusunda dün gece itibarı ile ters köşeye yatanları Hadi Özışık bakın nasıl kaleme aldı? TIKLAYIN!..

Basın özgürlüğüne geniş yer ayıran Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in birkaç gün önce açıkladığı 3. yargı paketine değindi.

İfade özgürlüğünü üzerinde duran ve paketle, yayın durdurma cezasının kaldıralacağını, basın yoluyla işleanen suçlarla ilgili de yeni düzenlemeler yapldığını hatırlatan Erdoğan, partisine açılan kapatma davası sürecindeki gazete manşetlerini ele aldı.

28 ŞUBAT DÖNEMİNE GÖNDERME YAPTI

"Allah şahittir asla intikam peşinde olmadık, olmayacağız. Bize yapılanların başkasına yapılmasına razı olmayacağız" diyen Erdoğan, "'Muhtar bile olmaz' manşetlerinden bugünlere ulaştık. Gazetecilere haber yazdırıp, küfürü dosyaya koyup kapatma davası açtılar. Ama bize yapılanı biz başkasına yapmayacağız" dedi.

28 Şubat sürecine üstü kapalı gönderme yapan Erdoğan, "Emir komuta zinciri altında menşet atmayan, zor zamanlarda demokrasiyi savunan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Biz manşetlerle savaşa savaşa bugünlere geldik" ifadelerini kullandık.