BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  GÜNCEL

Recep Tayyip Erdoğan animasyonunun ekibinden bomba açıklamalar

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan animasyon filmini hazırlayan Kravart Ekibi İnternethaber'den Niyazi Solak'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/NİYAZİ SOLAK

Recep Tayyip Erdoğan
'ın hayatını konu alan animasyon filmini hazırlayan Kravart Ekibi İnternethaber'den Niyazi Solak'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kravart ekibi medyadaki çarpıtmalara karşı olduklarını ifade ederek sadece işlerini yaptıklarını kaydetti. Kravart ekibinin milyonlarca kişi tarafından izlenen Recep Tayyip Erdoğan animasyonuna ilişkin İnternethaber'e verdiği o röportaj...

Animasyonu kaç günde hazırladınız?

Bu Proje, 1 ay önce gece, çalışırken aklımıza geldi ve bir baktık sabah başlamışız.. Bu dönemde bir çok sorun oldu başımıza birden fazla talihsiz olay geldi. Ona rağmen diğer tüm projelerde olduğu gibi yılmadan çalışmaya devam ettik ve kısa sürede işi tamamladık.   

Animasyon 3 hafta gibi kısa bir süre de hazırlandı. Vaktimiz az kaldığı için yapabileceğimiz işin yüzde onunu yapabildik, yani zamanımız olsaydı eğer çok daha iyi bir iş çıkabilirdi, bunu ilerleyen zamanlarda belki başka animasyonlarda  göstermeyi ümit ediyoruz. 

Animasyondan sonra Hükümetten sizinle iletişime geçenler oldu mu?

Animasyon’u yayınladıktan sonra Sayın Vekilimiz Mehmet Emin Ekmen ve Erdoğan Gönüllüleri  tarafından arandık ve böyle bir çalışma yaptığımız için çok mutlu olduklarını söylediler ve animasyon’da emeği geçen herkese tek tek teşekkür ettiler, bu bizi çok mutlu etti. Mehmet bey’den sonra Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan twitter’dan paylaştı bu bizi en çok mutlu eden olay oldu ardından bizlere gelen yoğun ilgi ve talepten oldukça gurur duyduk ve mutlu olduk.

Ekibinizin animasyonla ilgili görüşleri neler?

Büyük bütçeler, kalabalık ekipler gerektirecek bir animasyon filmini 3 hafta gibi kısa bir sürede, gerek aç, gerek uykusuz kalarak tamamladık. Bizleri ve Ak Parti camiasını "Bu işi para karşılığı yapmışlar/yaptırmışlar." şeklinde doğru olmayan ithamlarla suçlayan çevreleri şiddetle kınıyoruz. Bu iftiracı çevrelere tavsiyemiz; çalışın, çok çalışın ve gerçekten inanın. İnsanları haksız yere suçlamak yerine üretmenin, inanmanın ve çalışmanın gücüne inanın. Biz bu işi yaptığımız için mutluyuz ve ilk ve önemli bir iş yaptığımızı düşünüyoruz.

Animasyon video sitelerinde milyonlarca defa tıklandı, ne düşünüyorsunuz?

Animasyon’un çok kısa bir süre içerisinde bu kadar fazla izleneceğini bizde tahmin etmiyorduk, sanırım animasyonun içeriği,animasyonda gösterilen gerçeklerden dolayı bu kadar yankı buldu.

Sadece Ak Parti’li veya Başbakanımızı destekleyen insanlar değil, Chp’liside Mhp’liside bu animasyonu paylaştı ve beğendiğini dile getirdi. Yüklediğimiz ilk gece 1 milyonu aştı. Ertesi gün ise 20 milyonu geçti izlenme sayısı, tabi bu bizim takip edebildiğimiz kadarı.

İŞTE MİLYONLARIN İZLEDİĞİ O ANİMASYON FİLMİ