BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,59
HABER /  GÜNCEL

Recep Altepe istifa etti! Her satırı bomba olan açıklaması

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa ettiğini açıkladı. Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe 'verilmeyecek hesabım yok' diyerek istifasını duyurdu. İşte Recep Altepe son dakika açıklaması.

Abone ol

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa ettiğini duyurdu. Recep Altepe basına yapıtğı özel açıklamada Erdoğan ile çatışmadan koltuğu bırakacağını duyurdu. Recep Altepe 'verilemeyecek hesabım yok' diyerek istifasını duyurdu.

Recep Altepe istifa kararını katıldığı açılışın ardından basın yaptığı özel açıklama ile duyurdu. "Parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz" diyen Recep Altepe "Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi.

İşte Recep Altepe'nin bomba açıklamaları;

-Son günlerdeki gelişmeler Bursa'nın değil Türkiye'nin gündemi oldu. Kimseye menfaat ve haksız kazanç temin ettirmedik. Aynı amaçla bizler de herhangi bir dedikoduya vesile olmaması amacıyla tüm işyerlerimi kapattım. Sadece Bursa Belediye Başkanı olarak hizmeti sürdürdüm. Herkesle el ele çalıştık. Bursa halkı karşısında güven puanımız hiç düşmedi.

REFOR ADI ALTINDA BİR EYLEM...
-Son günlerde özellikle bizim için çok değerli olan AK Parti'nin yönetimi tarafından başlatılan reform adı altında bir eylem başlatıldı. Bursa da bu uygulamanın içinde yer alıyor. Bizim 39 yıl süren siyaset hayatımız var.

KAVGADAN YANA OLMADIK
-Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü davaya adamış biri olarak, 24 yıldır belediye görevlerinde hep hizmet konusunda adımlar attık. Bu yolda kavgadan yana hiç olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk.

"GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM"

-Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün itibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Recep Altepe kimdir? Bursa Belediye Başkanı ve eşi nereli?

Recep Altepe'nin damadı kimdir? İşte FETÖ'cü çıkan dünürü