BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.476,72
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid'in 7 yaşındaki 'Messi adayı'

Arjantinli Leonel Angel Coira isimli yedi yaşındaki oyunucuyla bir yıllık sözleşme imzalayan Real Madrid, Leonel'in Messi gibi bir futbol yıldızı olmasını umuyor.

Abone ol

Real Madrid yedi yaşındaki Arjantinli futbolcuyla bir yıllık sözleşme imzaladı.

Üç yıldır İspanya'da yaşayan Leonel Angel Coira isimli çocuk, Real Madrid futbol kulübünün seçmelerinde fark edildi.

Eylül ayında Real Madrid yıldızlar takımına katılacak yedi yaşındaki Leonel, Arjantinli adaşı Leonel Messi gibi "Leo" lakabıyla tanınıyor.

Leonel'in Real Madrid A takımına katılması için on altı yaşını doldurması gerekiyor.

Oyuncu Real Madrid'den ulaşım masrafları haricinde herhangi bir para almayacak.

Real Madrid adına konuşan kulüp sözcüsü Juan Tapiador, yetenekli olduğuna inandıkları oyuncuları kaç yaşında olduklarına bakmadan transfer etmek isteyeceklerini söyledi.

İspanyol gazetesi ABC'ye konuşan yedi yaşındaki Leonel, hayalinin Barselona'da oynayan yıldız futbolcu Messi'yle tanışmak, Real Madrid A takımında oynamak ve Arjantin milli takımında Dünya Kupası'nda forma giymek olduğunu söyledi.

Madrid'deki amatör bir kulüpte çalıştırıcılık yapan Leonel'in babası Miguel Coira oğlunun Madrid'e transferi konusunda memnun olduğunu, kendisini yetiştirebilmesi için doğru kulübün Real Madrid olduğunu söyledi.

Leonel Messi, Arjantin takımı Newell Old Boy'dan Barselona'ya transfer olduğunda 13 yaşındaydı ve şu an dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösteriliyor.