BIST 9.704
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.432,38
HABER /  SPOR

Real Madridde bir Keko

Real Madrid'in kaptanı ve İspanya Milli Takımı'nın da yıldız oyuncusu Felipe Reyes, kerem'e Keko adını taktı...

Abone ol

Basketbolda Avrupa ULEB Kupası'nı kazanan Real Madrid'in tek Türk oyuncusu Kerem Tunçeri, başarının sırrını ''takım içindeki uyum ve arkadaşlık'' olarak gösterdi.

Real Madrid'deki ilk sezonunda kısa sürede takıma uyum sağlayan ve profesyonel başarının yanı sıra güzel bir dostluk ortamı da bulan Kerem, verdiği demeçte, ''Real Madrid gerçekten çok büyük bir kulüp. İçinde olunca bunu görüyorsunuz. Buraya geldiğim için çok mutluyum'' dedi.

Öte yandan Real Madrid'in kaptanı ve İspanya Milli Takımı'nın da yıldız oyuncusu Felipe Reyes, takım içinde rahat olsun diye ''Keko'' lakabını taktıkları Kerem için, ''Harika bir insan. Oyunculuğunun dışında kişiliği de süper. Tek sorunu halen İspanyolcayı öğrenememesi. O ve Raul sahada bizi besliyor, biz de sayı atıyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

''ULEB'i kazanmak güzel ama her oyuncunun hayali olan Dünya Kupası'nı kazanmak elbette çok daha güzeldi'' diyen İspanya Milli Takımı'nın da oyuncusu Reyes, eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda en güçlü rakipler olarak Türkiye, Yunanistan, Fransa, İtalya ve Litvanya'yı gösterdi. Türk basketbolcuların son dönemlerde çok güçlü olduğunu vurgulayan Reyes, ''NBA'deki Okur ve Türkoğlu da gelirse Türkiye, çok zorlu bir rakip olur'' dedi.