BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid-(GS) Galatasaray maçının golleri

Real Madrid Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısının son kısımlarına Bale'nin golüne karşu Umut Bulut'un muhteşem cevabı damga vurdu!

Abone ol



Ceza yayının sağ çaprazının yaklaşık 5 metre gerisinden kullanılan Real Madrid'in serbest vuruşunu Gareth Bale doğrudan kaleye gönderdi. Top ağlarımıza girdi. Böylelikle karşılaşmanın 38. dakikasında Real Madrid karşılaşmanın ilk golünü buldu.

UMUT'TAN MUHTEŞEM CEVAP

Umut Bulut bu golden sonra muhteşem oyunu ile sahneye çıktı. Hızlı çıktığımız atakta Drogba'nın ara pasına hareketlenen Umut Bulut ceza sahasına sızdı ve Casillas'ın yanından plase vuruşu ile 39. dakikada skoru eşitledi!

SKOR 3-1 OLDU

  • 60. dakika: GOL! Angel di Maria. Sağ kanattan gelişen Real Madrid atağında ceza alanına atılan yerden pasta topu alan Di Maria, topu kontrol edip düzgün bir vuruşka skoru 3-1'e getirdi.
  • 58. dakika: Real Madrid'de oyuncu değişikliği. Carlos Casemiro oyundan çıkarken Xabi Alonso oyuna girdi.
  • 56. dakika: Gole çok yaklaştık. Eboue, sağ kanattan ceza alanına girdi ve kale sahasına yerden sert pasını gönderdi ama Umut topa dokunamadı.
  • 55. dakika: Sol kanattan gelişen Real Madrid atağında Di Maria, ceza alanına ortasını yaptı ama savunmamız topu karşıladı.
  • 54. dakika: Real Madrid atağında Alvaro Arbeloa, ceza alanı içinde kendini yere attığı için sarı kart gördü.
  • 52. dakika: Yarı alanımızda gerçekleşen ikili mücadelede Melo, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
  • 50. dakika: GOL! Alvaro Arbeloa. Sol kanattan gelişen Real Madrid atağında Di Maria'nın ceza alanına ortasında Arbeloa, ceza alanı içinde boş durumda topa vurdu ve Eray'ın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu.