BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,40
HABER /  GÜNCEL

Real Madrid- Galatasaray (GS) maçı hangi kanalda?

Galatasaray Real Madrid maçı bu akşam saat 21.45'ye yayınlanacak. Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz açık kanaldan yayınlanmıyor - Galatasaray Real Madrid maçı Dsmar Smartspor'dan yayınlanacak.

Abone ol

Ga­la­ta­sa­ray, bu se­zon­ki Av­ru­pa ma­ce­ra­sı­na dev bir kar­şı­laş­may­la start ve­ri­yor. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar Şam­pi­yon­lar Li­gi B Gru­bu'nda bu­gün İs­pan­ya'nın dün­ya­ca ün­lü ta­kı­mı Re­al Mad­rid'i Türk Te­le­kom Are­na'da ko­nuk ede­cek. Ra­ki­bi­miz ba­şa­rı­lar­la do­lu ta­ri­hi ve yıl­dız­lar­la do­lu kad­ro­suy­la ka­ğıt üs­tün­de fa­vo­ri gi­bi gö­zük­se de iki ta­kım ara­sın­da psi­ko­lo­jik üs­tün­lük Ga­la­ta­sa­ray'dan ya­na.

GENELDE ÜSTÜNLÜK CİMBOM'DA

Ga­la­ta­sa­ray ile Re­al Mad­rid Av­ru­pa ku­pa­la­rın­da da­ha ön­ce 5 kez kar­şı­laş­tı. Bu 5 maç­ta Cim­bom 3 kez sa­ha­dan ba­şı dik ay­rı­lır­ken, Los Ga­lac­ti­cos 2 kez ga­lip ge­le­bil­di. An­cak iki ta­kı­mın İs­tan­bul'da oy­na­dı­ğı 2 ma­ça ay­rı bir pa­ran­tez aç­mak ge­re­ki­yor. Ni­te­kim Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar bu iki mü­ce­de­le­de de ge­ri­ye düş­me­si­ne rağ­men ra­ki­bi­ni ikin­ci ya­rı­da bul­du­ğu gol­ler­le 3-2'lik skor­lar­la mağ­lup et­me­yi bil­di.

STAT FARKLI SONUÇ AYNI

Re­al'i İs­tan­bul'da ilk kez 2000-01 se­zo­nun­da Şam­pi­yon­lar Li­gi çey­rek fi­na­li ilk ma­çın­da Ali Sa­mi Yen’de ağır­la­yan As­lan, ilk ya­rı­sı­nı 2-0 ge­ri­de ka­pat­tı­ğı ma­çı ikin­ci ya­rı­da at­tı­ğı gol­ler­le 3-2 ka­zan­mış­tı. İki ta­kı­mın İs­tan­bul'da­ki ikin­ci ran­de­vu­su ise ge­çen se­zon yi­ne Şam­pi­yon­lar Li­gi çey­rek fi­na­lin­de ger­çek­leş­miş­ti.

TT Are­na'da oy­na­nan ma­çın ilk ya­rı­sı­nı Re­al Mad­rid 1-0 ön­de ta­mam­lar­ken Ga­la­ta­sa­ray ikin­ci ya­rı­da 3-1 öne geç­miş an­cak kar­şı­laş­ma 3-2 so­na er­miş­ti. Ga­la­ta­sa­ray, Re­al kar­şı­sın­da­ki di­ğer ga­li­bi­ye­ti­ni ise 2000-01 se­zo­nu­nun ba­şın­da Fran­sa'da oy­na­nan Sü­per Ku­pa Fi­na­li'nde 2-1'lik skor­la el­de et­miş­ti.

DROGBA: YENDİK YİNE YENEBİLİRİZ

Ga­la­ta­sa­ray’ın yıl­dız fut­bol­cu­su Di­di­er Drog­ba, Re­al Mad­rid ma­çı ön­ce­si ol­duk­ça umut­lu ko­nuş­tu. “On­la­rı da­ha ön­ce yen­dik, bu kez de ye­ne­bi­li­riz” di­ye­rek ge­çen yıl­ki 3-2’lik ga­li­bi­ye­ti ha­tır­la­tan Fil­di­şi Sa­hil­li gol­cü, “Bir ön­ce­ki ga­li­bi­ye­ti­mi­zi gol ye­me­ye­rek ge­liş­ti­re­bi­li­riz. Grup­ta­ki fa­vo­ri­ler­den bi­ri­yiz. De­ne­yim­li­yiz. Ra­kip­le­ri­miz çok güç­lü ama maç­la­rın sa­ha­da oy­nan­dı­ğı­nı gös­ter­mek is­ti­yo­ruz” de­di. Drogba gol atmanın değil kazanmanın önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Geride kalan sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı rakibine 0-3 ve 3-2'lik sonuçlarla elenen sarı-kırmızılı takım, kendi taraftarı önünde Real Madrid'i bir kez daha yenmenin hesaplarını yapıyor. 

Real Madrid maçı öncesi Galatasaray'da Semih Kaya ve Hamit Altıntop'un sakatlıkları devam ediyor. 

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. 
 
Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz (Şampiyonlar Ligi B Grubu eleme grubu) açık kanaldan yayınlanmıyor - Galatasaray Real Madrid maçı Dsmar Smartspor'dan yayınlanacak. 

GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN