BIST 8.895
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,46
HABER /  MEDYA

Reaksiyon son bölüm Abbas'ın söylediği türkü ağlattı

Reaksiyon 10. bölümde Abbas'ın söylediği türkü izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Reaksiyon son bölümde neler yaşandı?

Abone ol

Star ekranlarının aksiyon dolu dizi Reaksiyon 10. bölümü ile ekrana geldi. Reaksiyon'un son bölümünde Abbas söylediği "Saçlarını yol getir" türküsüyle büyük beğeni topladı.


İŞTE REAKSİYON 10. BÖLÜM'DE AĞLATAN TÜRKÜ





NELER YAŞANDI?

Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin’den tek istediği vardır; İbrahim’i ona getirmesi.

reaks,yon-1.jpg

İbrahim’in hedefinde kim var?

Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin’den tek istediği vardır; İbrahim’i ona getirmesi. Tekin ve Yavuz intikam almak için İbrahim’in peşine düşer. İntikamını almak üzere istihbaratı basar. İbrahim’in yerini öğrenir. Fakat bulduğu mekana gittiğinde aldığı bir telefon ona çok büyük bir acı daha yaşatacaktır.

reaksiyon-9.-bölüm-1.jpg

Oğuz, Duygu’nun ölüm haberiyle perişan olur. O da artık intikam için Dayı’nın yanında yerini alacaktır. Fakat ikisini ölümün kıyısına götürecek yepyeni bir tuzak İbrahim tarafından çoktan kurulmuştur.

reaksiyon-9.-bölüm-2.jpg

Yavuz ve Oğuz intikam için kazdıkları mezarın kıyısında kendilerini bulacaktır.

reaksiyon-9.-bölüm-3.jpg
8. BÖLÜMDE REAKSİYON'DA NELER OLMUŞTU?

Reaksiyon'un 8. bölümüne Savcı Duygu'nun ölümü damga vurdu. Reaksiyon dizisinde bu akşam heyecan hat safadaydı. Dayı karakterinin yeğeni askeri savcı Duygu, Deli İbrahim'in eline düştü ve öldü.

Duygu İstanbul'da Oğuz yüzbaşıya yardım etmek amacı ile duruyordu. Fakat dayısı onu ilk fırsatta tekrar Diyarbakır'a gönderecekti. Yavuz'un düşmanı pisikopat İbrahim, Duygu'yu kaçırdı ve canlı görüşme ile dayıya bağlandı. Acı çekmek için ilk önce dayının eline bıçak saplamasını istedi. Hemen arkasında ise Duygu'ya babasının katilinin amcası olduğunu söyleyince gerçek ortaya çıktı. Duygu babasını trafik kazasında kaybettiğini sanıyordu. 

Reaksiyon son sahnede Duygu'nun kafasına tek el kurşun sıkılarak öldü. Reaksiyon dizisi önemli bir karakterini kaybetmiş oldu.

reaksiyon.20141111020918.jpg


REAKSİYON SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Reaksiyon güncel olayları işlemeye devam ediyor. Reaksiyon son bölümde iki önemli olay oldu. Birincisi Reaksiyon seveler Soma'nın Yırca Köyü'ndeki zeytin ağacı katliamını hatırladı. Dizi de zeytin ağacı göndermesi inceden verilmişti. Diğeri ise Duygu yüzbaşının ölümü...

reaksiyon.20141111015100.jpg

Dizinin yeni bölümünde Soma'nın Yırca mahallesinde yapılacak termik santral için kesilen zeytin ağaçları ve çıkan olaylara yapılan gönderme izleyenlerin dikkatinden kaçamadı.

reaksiyon1.jpg

Oğuz babasının cenazesine saldırı düzenleyenlerin peşine düşer. Kobani eylemlerinin arkasındaki derin güçlerin şimdiki hedefinde ne var? Oğuz ve Tekin bu güçlere karşı verdikleri mücadelede hedef tahtasına oturacaklardır.