BIST 9.080
DOLAR 32,42
EURO 35,21
ALTIN 2.325,69
HABER /  MEDYA

Rasim Ozan Kütahyalı'dan seks kasedi açıklaması

Kütahyalı, sosyal medyada çok konuşulan seks kasedi ve hakkında çıkan iddiaları canlı yayında açıladı.

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'ya ait olduğu ileri sürülen ve iki erkeğin sevişme görüntülerini içerdiği iddia edilen kaset hakkında bir açıklama da Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi.

Kütahyalı, sosyal medyada çok konuşulan seks kasedi ve  hakkında çıkan iddiaları Beyaz TV'de yayınlanan ve Kadir Çelik'in moderatörlüğünü yaptığı Objektif programında yalanladı.

Savcı Sayan, Cem Küçük, Ceyhan Mumcu ve Serdar Arseven'in Kadir Çelik'in moderatörlüğünde gündemi değerlendirdiği tartışma programı Objektif'te "yolsuzluk ve rüşvet" operasyonları konuşulurken söz Rasim Ozan'ın kasedine geldi.

Telefon bağlantısı ile canlı yayına katılan Rasim Ozan Kütahyalı, kendisine ait olduğu iddia edilen görüntüler ile ilgili şunları söyledi:

Rasim Ozan Kütahyalı: Salı günü operasyonun olduğu gün garnitür olarak, her halde beni susturmak için bunu da araya sıkıştırdı aynı çete. Baktım ben,  gece yarısı Ahmet Çakar söyledi bana telaşla. Baktım, adamın biri. Onu da oynamışlar herhalde. Alakası da yok benimle. Görüldüğü an anlaşılıyor. Mesela şeyden farklı, Baykal'dakinden farklı… Ben sahip çıkmıştım en çok, bangır bangır bağırmıştım ama hükümet gereğini yapmamıştı. MHP'lilerde mesela, şahıslar var ama montaj vardı. Burada şahıs da yok. Fake yani, benim yaklaşık iki kat şişman bir adam… Ben 70 kiloysam 140 kilo filan. Ben güldüm geçtim. Sonra aynı gün… Ben kasedi saat ikide gördüm, operasyon da 6'da oldu. O gün telefonum susmuyor. CD'ler yayılmış tabi, televizyonlara, gazetelere…

Cem Küçük: Rasim 20 bin CD deniyor.

Kadir Çelik: Rasime ait mi? Oooo! Şöhretine şöhret kattın.

Rasim Ozan Kütahyalı: Devletin güvenlik birimleri bana o rakamı verdi. Herkese de yayıyorlar. Gazeteler, televizyonlar, vs. Hayır yani bir şeyi bulamadıklarından bunu yayıyorlar. Ben avukatıma başvurdum.

Kadir Çelik: Naptın 20 bin CD'yi toplatma ihtimali var mı?

Rasim Ozan Kütahyalı: Toplatma değil ya.. İnternetten silmesi yeterli. O saçma sapan haberler temizlendi. Bana çok güzel sahip çıkıldı. İki ben daha çok bileylendim. Burada hedef belli. Hasan Karakaya'nın kızı için de…

Kadir Çelik: Hiç isim verme bile Rasim…

Rasim Ozan Kütahyalı: Tabi tabi. Ama bunlar hep uydurma. Numan Bey de… Bugün Numan Beyin de itibarı 5 kat arttı.

Kadir Çelik: Rasim isim vermeyelim. Çünkü meraklı insanlar, bakma ihtimali var. Gereği yok. 



Nagehan Alçı seks kasedi iddiasına ne dedi?

Deneme

Milliyet gazetesi yazarı ve CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının yorumcularından Nagehan Alçı kendisi gibi Sabah gazetesi yazarı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya ait olduğu ileri sürülen ve iki erkeğin sevişme görüntülerini içerdiği iddia edilen kaset hakkında net konuştu. Rasim Ozan'ın canlı yayına telefonla bağlandığı saatlerde CNN Türk'te kendi programında gündemi yorumlayan Nagehan Alçı bakın o kaset için neler dedi...

HABERİN TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ>>