BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı gerçekte ne dedi bir şok iddia daha!

Beyaz TV'de Boşnaklar için söylediği sözler sonrasında işine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre Sabah Gazetesi'ndeki işi de tehlikede. RTÜK de olay program için devreye girdi. Rasim Ozan Kütahyalı ise sessizliğe büründü.

Abone ol

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'deki programında söylediği skandal sözler sonrasında zor günler yaşıyor. Önce Beyaz TV Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Şimdi de Sabah Gazetesi söylentisi çıktı. Rasim Ozan Kütahyalı için Sabah Gazetesi'nin de karar aldığı ve yazılarına son verdiği söyleniyor. Konuyla ilgili Sabah Gazetesi'nden resmi bir açıklama bekleniyor.

RTÜK Rasim Özan Kütahyalı'nın Boşnaklar için sarfettiği çirkin sözler için harekete geçerken, Derin Futbol programının sponsoru da flaş bir karar aldı. Yaşananlar üzerine programın sponsoru Sanica Boru  desteğini çekme kararı aldı. Sanica'dan yapılan açıklamada "Halkımızın hassasiyetlerine duyarlıyız. 21.11.2017 tarihi itibariyle Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarındaki sponsorluklarımızdan çekildiğimizi belirtiriz." denildi.rasim ozan kütahyalı ne dedi özür dileme açıklaması

BOŞNAK DERNEKLERDEN KINAMA : Türkiye'de yaşayan Boşnak ve Kosova Dernekleri Platformu'ndan ortak kınama bildirisi yayınlandı. Kosova Prizrenliler Derneği yayınladığı kınama bildirisinde şu ifadelere yer verdi: 

'Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda, büyük Rumeli camiasının saygın ve önemli bir bölümünü oluşturan Boşnak Kardeşlerimiz hakkında hakarete varan ifadeleri nedeniyle Rasim Ozan Kütahyalı'yı şiddetle kınıyoruz. Üstelik saygın bir ulusa hakaret içeren bu ifadelerin bir medya organında, milyonlarca kişinin izlediği bir spor programında dile getirilmiş olması kabul edilemeyecek ölçüde vahimdir."

RASİM OZAN KÜTAHYALI BEYAZ TV'DE NE DEDİ? : Beyaz TV'deki işine son verilen Rasim Ozan Kütahyalı tamamen sessizliğe büründü. Twitter hesabında Beyaz TV'ye çıkıp özür dileyeceğini söylemişti. Ancak Beyaz TV işine son verdiği için bunu da yapamadı. Rasim Ozan Kütahyalı o açıklamasında Boşnaklar'a hakaret ettiği iddialarını reddetmişti. rasim Ozan Kütahyalı 'Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. O sözle kastım Çakar'ın beni kusturma olayıydı" dedi.

ROK Boşnak Saksosu lafıyla ne demek istedi manası ne?

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'den kovuldu

Rasim Ozan Kütahyalı nereli eşi kim?