BIST 9.530
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.470,90
HABER /  MEDYA

Rasim Ozan icralık mı oldu? Erdoğan dilekçesi gerçek mi?

Rasim Ozan Kütahyalı'nın aldığı mobilyaların parasını ödemediği için icralık olduğu iddia edildi. Mobilya mağazasının avukatı da 'Erdoğan dilekçesi' iddiası ile açıklama yapınca ortalık iyice karıştı. Rasim Ozan Kütahyalı twitterdan mobilya işinin aslına dair açıklamalar yaptı.

Abone ol

Bugün medyaya düşen haberlere göre Rasim Ozan Kütahyalı bir mobilya şirketinden 2015 yılında yaklaşık 28.000 TL'lik eşya aldı ancak borcunu ödemedi. Mobilya şirketinin de bunun üzerine icra takibi başlattığı iddia edildi.

Peki işin aslı ne? Rasim Ozan Kütahyalı twitter hesabından açıklama yaptı ve icra iddiasını yalanladı. Kütahyalı, 'Erdoğan'lı dilekçe'nin de gerçek olmadığını iddia etti. Haberi yapanlara da tepki gösteren Rasim Ozan Kütahyalı, şu twitleri attı;

-Benim bir mahkemede “Ben Erdoğan’ı destekliyorum” diye kendimi savunduğuma ve dilekçe verdiğime dair çıkan haberler külliyen yalandır. Ben asla böyle bir dilekçe vermedim. Hakkımda başlatılan icra takibi asla yoktur. Bilakis dolandırıcılık yapan karşı tarafı dava eden benim. Dava hala sürüyor.

-Bu yalan açıklamaları yapan şahsa ve dolandırıcı firmaya bugün yeni bir dava daha açtım. Bu yalan haberleri yayınlayanlar eğer geri almazlarsa tüm bu medya organlarını da dava edeceğim.

BANA BU ŞEREFSİZLİĞİ YAPAN FİRMA...

-Aleni yalanlarla bana bu şerefsizliği yapan firma/şahıs kim olursa olsun hukuken en ağır bedeli ödeteceğimi burdan ilan ediyorum. Türk adaletine güvenim tamdır. Bu alçaklara karşı hukuktan başka sığınacak limanımız yoktur. Bu şerefsizliğe alet olarak bu haysiyetsizce yalanları haber olarak yayınlayan tüm medya organları yalan haberleri geri çekmelidirler. Aksi halde teker teker hepsinin sahiplerine dava açacağım.

İCRA İDDİASI VE ERDOĞAN DİLEKÇESİ NE? : İddiaya göre Rasim Ozan Kütahyalı mobilyaların parasını ödemediği için dava edildi. Devam eden davanın son duruşmasına Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir dilekçe sundu. İddiaya göre o dilekçede 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın bir gazeteci olduğu ve itibarını sarsmak amacıyla icra takibi başlatıldığı' ifadeleri yer aldı.

Şirketin avukatı Cevat Kazma da dilekçeyle ilgli "Cumhurbaşkanımız yaptığı açıklamalarda ismi kullanılarak yapılan işlere karşı olduğunu açıkça belirtmiştir. Buna rağmen Rasim Ozan Kütahyalı, basit bir alacak konusunda dahi Cumhurbaşkanımıza yakınlığını belirterek davanın seyrini değiştirmeye çalışmaktadır" şeklinde açıklama yaptı.