BIST 9.511
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.492,22
HABER /  MAGAZİN

Ramsey erkeklerin dünyasını değiştiriyor

Türk ve yabancı 25 erkek mankenin sunduğu Ramsey 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, İstanbul Fashion Days kapsamında görkemli bir defile ile modaseverlerle buluştu.

Abone ol

Defileyi Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Hakan Ünsal, Esin Moralıoğlu, Didem Uzel, Etel Baler, Sinem Bayer, Arte Tahir gibi spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri izledi.

Kültür Başkenti İstanbul’un başrolde olduğu koleksiyon; İstanbul deyince akla gelen Galata’yı, Kız Kulesi’ni, Boğaz’ın eşsiz maviliğini, Osmanlı’nın tarihi dokusunu ve renkli gece hayatını harmanlayarak aynı koleksiyonda buluşturuyor.

İTKİB ve Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) işbirliği ile Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve Türk moda tasarımcıları ve hazır giyim markalarını ilk kez aynı çatı altında buluşturan İstanbul Fashion Days’de, standı ve 2010 İlkbahar-Yaz defilesi ile yer alan Ramsey; 2010 Kültür Başkenti İstanbul temalı koleksiyonu ile erkeklerin gönlünü de, aklını da feth etti.

4 FARKLI KONSEPT

25 erkek mankenin yer aldığı defilede gerçek bir görsel şov sergilendi. Sartoria, London, Sports ve Onyx olmak üzere 4 farklı konsepti bulunan Ramsey; farklı koleksiyonu ile izleyicilerden tam not aldı. Güncel modanın ritmini tutan yenilikçi tasarım anlayışını her zaman ki kumaş ve dikim kalitesiyle birleştiren Ramsey Koleksiyon’unda yer alan temaların her biri farklı bir giyim zevkine, farklı ruh hallerinin yansımalarına cevap verecek özellikler taşıyor.

Ramsey ONYX ile İstanbul’u yeniden keşfedin…

Tarih boyunca birçok devlete başkentlik yapmış olan, farklı kültürleri buluşturan İstanbul, Ramsey ONYX 2010 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na ilham verdi. “IST. CITY”, “IST. NIGHT”, “IST. CULTURE” olarak 3 ayrı temaya ayrılan koleksiyonda, İstanbul’un renkli yaşamını ve kültürel farklılıklarını yansıtmak için farklı dokular bir arada kullanılıyor.
Kış’ın Galata’dan bakıldığında görülen, gri rengin tonları ile İlkbahar’da Kız Kulesi’nden bakınca görülen Boğaz’ın eşsiz mavi renkleri birleşerek “IST. CITY” renk grubunu oluştururken, kullanılan parlak kumaşlar, keskin hatlar, eğlenceli detaylar ve siyah ve beyazın muhteşem uyumu “IST. NIGHT” temasına hayat veriyor. Dolmabahçe’de içilen Türk kahvesinin kendine has rengi, Boğaz’ın eşsiz maviliği, Osmanlı’nın tarihi dokusunun doğal tonları ise “IST. CULTURE” temasında buluşuyor.

Koleksiyonda yer alan kıyafetlerin düğme, ceket ve pantolon astarlarında İstanbul’a özgü sembollere ve eski Pera haritası baskılarına yer verilirken; yine İstanbul’a özgü lale sembolü ve padişah tuğraları kullanılarak oluşturulan kravat koleksiyonu dikkat çekiyor. Soft ve doğal materyallerle, sert ve yapay kumaşların bir arada kullanıldığı koleksiyon İstanbul’un zıtlıklardan oluşan ahengini müthiş bir uyumla yansıtıyor.

Ramsey London ile her zaman şık olun…

Modern ve farklı giyinmekten hoşlanan Ramsey erkeği için tasarlanan 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun temasını “kişisel lüksün modern erkeğe uyarlaması” oluşturuyor. Koleksiyonun en vurgulayıcı özelliği, modern kalıp ve ölçüler ile ayrıntıya verilen önem. İçinde 7 farklı renk grubu bulunduran London konsepti; siyah-beyaz grubunda siyah-beyaz fotoğraflardaki şehir hikayelerini, camel ve ekru ile kombinlenen oranj serisinde güneşli sahilleri, soft gri-beyaz ve mor grubunda retro şehir görüntüsünü, camel ve ekru ile mavi ve yeşilin kombinlenmesiyle doğa manzaralarını, lacivert-kırmızı-beyaz ile kolej havasını, pastel mavi-kahve ve beyaz kombinler ile de plajların enerjisini hissettiriyor.

Ramsey Sport ile hayatın ritmini yakalayın…

Hafta sonlarının vazgeçilmezi Ramsey Sport serisinin koleksiyon çizgisini ise spor, rahat, şık, doğal, renkli, enerjik kelimeleri tanımlıyor. Ramsey Sport 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu TENNISIDENTITIY, YACHTCLUB, VINTAGE ROAD TRIP temaları oluşturuyor. Tenisi yaşam biçimi olarak görenlere ithaf edilen TENNISIDENTITIY koleksiyonunda ağırlıklı olarak lacivert,beyaz ve yeşil renk kombinasyonları kullanılıyor. Denizciliğe gönül verenlerin zevkine hitap eden YACHTCLUB teması güneşli sahillerin doğa ve enerjisini yansıtıyor. Kırmızı ve maviler ekru kum tonları ile dengeleniyor. İlhamını gezginlerin ruhundan alan VINTAGE ROAD TRIP grubunda ise denim ve pamuklu kumaşlar ön plana çıkıyor. Lacivert ve camel renkli kombinlerden oluşan ürünler turuncu ve kırmızılarla tamamlanıyor.

Ramsey, takım elbiseden tişörte, kravattan gömleğe kadar sunduğu geniş ürün yelpazesi ile erkeklerin hayatını kolaylaştırırken, yeni koleksiyonu ile yeni sezonda da, farklı olmayı seven şehirli erkeklere şık ve sıra dışı bir görünüm vaat ediyor.

İŞTE RAMSEY'İN DEFİLESİNDEN
ÖZEL TASARIMLAR...

[PAGE]




[PAGE]



[PAGE]



[PAGE]