BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.436,90
HABER /  GÜNCEL

Ramazanın ilk haftası hava durumu nasıl olacak Meteoroloji açıkladı

Meteoroloji yeni hafta hava durumu raporunu açıkladı. Yapılan açıklamada ülke genelinde parça bulutlu ve yağışlı bir havanın hakim olacağı bildirildi. İstanbul, Ankara, Antalya, Düzce hava durumu nasıl? İşte yurtta hava durumu 29.05.2017

Abone ol

İSTANBUL başta olmak üzere yurdun birçok bölgesi yeni haftaya bulutlu bir hava durumu ile başladı. Yarın İstanbul başta olmak üzere birçok bölgede gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Peki Meteoroloji'nin yeni hafta hava durumu raporu ne diyor?

İç ve doğu bölgelerde sıcaklık artarken diğer bölgelerde ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji'nin haftalık hava durumu raporunda ramazan ayının ilk haftanın serin ve yağışlı geçeceği bildiriliyor.

Bugün yağış beklenen iller:

Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Bursa, Bilecik, Bursa, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Burdur, Isparta, Konya, Kırşehir,Yozgat, Çankırı, Çorum, Kırıkkale, Karabük, Kastamonu, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Bayburt, Bingöli Muş, Ardahan, Artvin,, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Van

Meteoroloji'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Yozgat, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Bolu çevreleri ile Bursa'nın güneyi, Afyonkarahisar ve Uşak'ın kuzeyinde kuvvetli, Manisa çevreleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Kütahya'nın kuzeyi ile Aydın, İzmir ve Muğla'nın iç kesimlerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinden Marmara'nın doğusunda ve Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL °C, 24°C
Parçalı bulutlu

BURSA °C, 23°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; güneyinde kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 24°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; iç kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA °C, 21°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE °C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR 12°C, 31°C
Parçalı bulutlu