BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52
HABER /  GÜNCEL

Ramazan'da Balıkesir'in kalbi Avlu'da atacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı’nın ilk etabı Avlu Balıkesir, Ramazan’da Balıkesirlilere hizmet vermeye başlayacak.

Abone ol

Balıkesirliler, Ramazan’da şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek olan Büyükşehir Belediyesi vizyon projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı’nda hizmet verecek olan ‘Avlu Balıkesir’de buluşuyor. Şehrin kalbi eksikleri hızla giderilen Avlu’da atacak.

Bu Ramazan, Balıkesir’de bir başka olacak. Çalışmalarında son aşamaya gelinen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı’nın ilk etabı Avlu Balıkesir, Ramazan’da Balıkesirlilere hizmet vermeye başlayacak. Avlu’daki son eksiklikler, gece gündüz çalışan ekipler tarafından süratle gideriliyor. Ramazan süresince açık olacak 42 standın 30’u BASOB kararı ile Balıkesir’in esnaflarına tahsis edildi. Ayrıca BSO, BTO, BAUN ve belediyelerin de tanıtım standları olacak.

RAMAZAN BOYUNCA EĞLENCE

4 bin 800 metrekarelik yapay gölet su ile dolduruldu. Hizmete açılan 1. etap, Çocuk Köyü ile birlikte 130 bin metrekare büyüklüğünde. 2. etap da dahil olunca, rekreasyon alanı toplam 220 dönüm olacak. Tesisin içinde kültür merkezi ve kongre merkezi de bulunuyor. Balıkesirlilerin Ramazan gecelerinde keyifli vakit geçirebilmeleri için her ayrıntı düşünüldü. Ramazan boyunca aktiviteler devam edecek.

ÇOCUKLAR İNDİRİM SEVİNCİ YAŞAYACAK

Balıkesir'in ilk ve tek eğlence merkezi çocuk köyü ramazan ayında da çocuklara sınırsız eğlence sunacak. Birbirinden farklı oyun parkurlarıyla çocuklara masal dünyası tadında eğlenceyi yaşatan çocuk köyü çocukları ramazanda da güldürecek.  Ramazanda çocuklara %50 indirimle eğlenme imkanı sunan çocuk köyü sınırsız eğlence ile minikleri sevindirecek.