BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.311,63

Ramazan Bayramı Ekonomik Otel Seçenekleri

Bu hafta sizlerle Ramazan Bayramı tatil fırsatları ile ilgili ekonomik otel seçeneklerinden bazılarını paylaşmak istiyorum.

 

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle Ramazan Bayramı tatil fırsatları ile ilgili ekonomik otel seçeneklerinden bazılarını paylaşmak istiyorum.

Önümüzdeki Ramazan Bayramında özellikle Ege, Akdeniz sahillerinde Antalya Alanya’dan, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kaş, Kuşadası, Ayvalık’a kadar uzanan birçok farklı tatil bölgesinde tatil yapmak isteyenler için her bütçeye uygun ekonomik farklı otel adreslerinden bazılarını ve Ramazan Bayramına özel tatil kampanyalarını sizlerin beğenisine sunuyorum.

İşte o otellerden bazıları;

  

Drop Hotel - Alanya | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 119 TL.

Otel Konum

5.000 m2 arazi üzerin kurulu tesis 2009 yılında yenilenmiştir. Alanya merkeze 12 km, Antalya Havalimanına 110 km, denize 150 metre mesafede olup özel plaja sahiptir.

Tesis Bilgileri

100 odalı tesiste ana restaurant , açık havuz, çocuk havuzu, su kaydırağı, disko, hamam, sauna, kuaför, doktor, bebek bakımı, mini club, oyun bahçesi, masa tenisi, basketbol, animasyon, su sporları, internet cafe.

Oda Özellikleri

Tesisin standart odasında TV (uydu yayını), Balkon, Duş, Küvet, Saç kurutma makinesi, Split klima, Telefon mevcuttur.

Aktivite ve Eğlence

Açık havuz, çocuk havuzu, su kaydırağı, disko, hamam, sauna, kuaför, doktor, bebek bakımı, mini club, oyun bahçesi, masa tenisi, basketbol, animasyon, su sporları, internet cafe.

Havuz ve Plaj

Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, şezlong, minder, şemsiye, havlu, havuz bar bulunmaktadır.

Çocuk

Mini Kulüp (4-12 yaş çocuk), çocuk Açık Havuzu, kaydırak

La Vie Hotel - Kemer | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 119 TL.

Otel Konum

Tesis Antalya havalimanına 55 km.,Antalya şehir merkezine 40 km. Kemer plajına 150 m. uzaklıktadır.

Tesis Bilgileri

La Vie Hotel 1.000 m2 alan üzerinde konumlandırılmış olup toplamda 25 oda kapasitesinden oluşmaktadır.Otelde ayrıca 1 adet açık restaurant,1 adet kapalı restaurant,resepsiyonda kasa,çamaşırhane hizmetleri,doktor,açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Otelimiz 25 oda , 50 yatak kapasitelidir. Odalarda TV, balkon , WC , duş ve split klima bulunmaktadır. 24 saat sıcak su , havuz bar, uluslar arası direkt telefon , müzik yayını ve kiralık para kasası hizmetlerini sunmaktadır.

Aktivite ve Eğlence

Su sporları

Havuz ve Plaj

Tesisimizde 1 adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Tesisimiz denize 150 metre mesafededir ve misafirlerimiz halk plajını kullanmaktadır.

Konaklama

Herşey Dahil
 

  

Hera Park - Side | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 111,50 TL.

Otel Konum

Side Kumköy mevkiinde bulunan tesis Side merkeze 1 km , Antalya merkeze 80 km, Antalya havalimanına 65 km mesafede olup denize 350 metre mesafededir.

Tesis Bilgileri

Tesisimizde açık ve kapalı restaurant, 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu(açık) ve ısıtmalı kapalı havuz mevcuttur. Havuzda şezlong, minder, havlu ,güneş şemsiyeleri ve duş ücretsiz olarak tahsis edilmektedir. Spa merkezinde 2 adet sauna,1 adet fin hamamı, türk hamamı, masaj odaları, buhar odası ve fitness center bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Toplam 200 odası bulunan tesisin tüm odaların da minibar,uydu TV,
müzik yayını(TV'den), direk telefon, split klima,kasa(ücretli),laminant zemin,banyo (küvet/duşakabin) WC, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.Odalarımızın % 85 i deniz manzaralıdır.

Havuz ve Plaj

Denize 350 metre konumda bulunan özel plaj alanı bulunmakta olup şezlong, şemsiye ve minder ücretsiz olarak sunulmaktadır. 

Çocuk

Küçük misafirlerimiz için çocuk havuzu, mini club (4-12 yaş),mevcuttur.

Yeme İçme

HERŞEY DAHİL

Konaklama

Herşey Dahil

  

Belkon Hotel - Belek | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 117 TL.

 

Otel Konum

Tesis Kadriyeye 3 km, Antalya'ya 35 km, havaalanına 30 km mesafededir. Denize 2 km uzaklıkta olup ücretsiz servis ile özel plajına ulaşım imkanı vardır.

Tesis Bilgileri

Tesiste, kapalı ve açık restaurant, lobby bar, pool bar, disco bar, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi havuzu, oyun salonu, TV salonu, masa tenisi, bilardo, dart, su topu, mini basket, mini futbol, özel plaj, otelden plaja servis, şezlong, minder, şemsiye, telefon, fax, çamaşır yıkama ve ütüleme, kablosuz internet bağlantısı hizmetleri mevcuttur.

Oda Özellikleri

Odaların tamamında saç kurutma makinası, klima, balkon, mini bar, telefon, uydu yayını , 51 ekran Tv, traverten zemin mevcuttur.

Aktivite ve Eğlence

Gündüz spor aktiviteleri, akşam animasyon showları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, fitness center, kaydırak, tenis, masa tenisi, dart, motorlu ve motorsuz su spoları, canlı müzik ve disko hizmetleri sunulmaktadır.

Havuz ve Plaj

Yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, jakuzi havuzu ,şezlong, minder, şemsiye, havlu ve havuz bar bulunmaktadır.

Çocuk

Tesis minik misafirler için çocuk havuzu ve oyun alanlarıyla hizmet vermektedir.

Yeme İçme

HERŞEY DAHİL

Konaklama

Herşey Dahil

  

Bilem High Class - Antalya | Ramazan Bayramı Yarım Pansiyon Günlük Kişibaşı 115 TL.

 

Otel Konum

6.250m2'lik bir alan üzerine kurulu, Eski Lara yolunda Falezlerin dibinde bulunan Bilem High Class Antalya şehir merkezine 5 km. Havaalanına 12 Km, Antalya Otogarına 15 km. mesafededir. Hem şehirle iç içe olup hem de deniz ve güneşten vazgeçmek istemeyenler için Falezlerdeki özel plajı ile ideal bir seçim olarak öne çıkmaktadır.

Tesis Bilgileri

Tesisin Toplam 45 Odası Vardır. Ayrıca Tesiste A la carte Ve Kapalı Restaurantlar, Sauna, Türk Hamamı, Masaj, Jakuzi, Kuaför, Kuru Temizleme, Taksi, Dolmuş, Doktor, Oda servisi Mevcuttur.

Oda Özellikleri

Bütün odalarda, minibar, Wireless, uydu TV, odada direkt hatlı telefon, Split klima sistemi, elektronik kasa, balkon, zemin halı ve Laminant parke, banyo & WC ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

Aktivite ve Eğlence

Tesiste Jakuzi, Hamam, Sauna Fitness Center ve Spa, Disco. Bulunmaktadır.

Havuz ve Plaj

Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu ve tesisin kensidise özel Plajı bulunmaktadır.

Yeme İçme

Yarım pansiyon
 

   

Antiphellos Club - Kaş | Ramazan Bayramı Yarım Pansiyon Günlük Kişibaşı 125 TL.

 

Otel Konum

Kaş Mevkiinde Bulunan Tesis, Havaalanına 160 Km, Şehir Merkezine 2.5 Km, Denize 150 Metre, Yola 20 Metre Uzaklığındadır.

Tesis Bilgileri

Toplam 21 Oda Bulunan Tesiste 1 Adet Açık Restaurant, 1 Adet Kapalı Restaurant, Oyun Odası, Açık Havuz, çocuk Havuzu bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Odalarda Split Klima, Uydu Yayını Tv, Banyo (Duş), Zeminde Halı Bulunmaktadır.Standart Odalar 20 m2'dir.Aile Odası Tek Geniş Odadan Olup 30 m2'dir.

Aktivite ve Eğlence

Kano, Deniz Bisikleti, Jet Ski, Dalış Dersi, Yelken, Parasailing, Motorbot, Kürekli Kayık Gibi Aktiviteler Mevcuttur.

Havuz ve Plaj

1 Adet Açık Havuz, çocuk Havuzu, Şezlong, Havlu, Minder, Duş, Şemsiye, özel Plaj Olup Platformu ve İskelesi Mevcuttur.

Çocuk

Çocuk Havuzu, çocuk parkı bulunmaktadır.

Yeme İçme

YARIM PANSİYON

  

Aegean Garden - Bodrum | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 104 TL.

 

Otel Konum

Güvercinlik mevkiinde bulunan tesis Bodrum merkeze 18 km, havaalanına 12 km uzaklıkta olup denize sıfır konumdadır.

Tesis Bilgileri

Tesisimizde yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık ve kapalı restoran, barlar, tenis kortu, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanı, çamaşır yıkama servisi, market, kuaför hizmetleri bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Otelimizde 87 adet standart oda, 16 adet aile odası olmak üzere toplam 103 oda bulunmaktadır. Odalarda split klima, TV, telefon, WC, duş (duşakabin), fön makinesi, emanet kasası, balkon mevcuttur.

Aktivite ve Eğlence

Soft Animasyon, Tenis Kortu, Bilardo, Masa Tenisi Ve çocuk Oyun Alanı Bulunmaktadır.

Havuz ve Plaj

Açık Yüzme Havuzu, 1 Açık çocuk Yüzme Havuzu Ve özel Plaj bulunur. Havuzda Ve Plajda; Şezlong Ve Şemsiye Mevcuttur. Denize sıfır konumdaki otelin özel plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Sezlong, şemsiye ücretsiz olarak verilmektedir.

Çocuk

Küçük misafirlerimiz için çocuk havuzu, çocuk oyun alanı mevcuttur.

Yeme İçme

HERŞEY DAHİL

  

Hotel Yeni Residence - Çeşme | Ramazan Bayramı Yarım Pansiyon Günlük Kişibaşı 134,40 TL.

 

Otel Konum

Çeşme Merkeze 250 Mt, Havaalanına 80 Km, Otogara 300 Mt, Denize 800 Mt. Konumdadır.

Tesis Bilgileri

32 Standart Oda, 30 Deluxe Oda, 3 Residence Oda Olmak Üzere Toplam 64 Oda Bulunan Tesiste 1 Adet Açık Havuz, 1 Adet Çocuk Havuzu, 1 Adet Restaurant, 1 Adet Cafe Bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Odalarda Split Klima, Tv,Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Telefon, İnternet, Balkon Bulunmaktadır. Zemin Parkedir.

Havuz ve Plaj

Açık Yüzme Havuzu.

Çocuk

Çocuk Havuzu.

Yeme İçme

YARIM PANSİYON

  

Nimara Beach Hotel - Marmaris | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 110,42 TL.

 

Otel Konum

Şehir olanaklarından uzaklaşmadan tatilin keyfini çıkarmak isteyen misafirlerimiz için ideal olan Nimara Beach Hotel Dalaman Havaalanı’na 90 km,Şehir merkezine 1 km uzaklıktadır.

Tesis Bilgileri

100 kişilik açık kapalı restaurant,Tv Odası,Snack bar, American bar,Açık büyük ve çocuk yüzme havuzu,Özel plaj alanı,şemsiye ve şezlong,Safe kasası,Bilardo ve langırt mevcuttur.

Oda Özellikleri

30 Standart oda, 5 aile odası, toplam 35 oda, 80 yatak,Tüm Odalar Balkonlu ve direkt deniz Manzaralı Tüm odalarda uydu tv,Mini bar,Telefon,Split klima,Duş-wc,Saç Kurutma Makinası,4 kat Asansör (5.kata merdivenle çıkılır)

Aktivite ve Eğlence

Bilardo,Langırt.

Havuz ve Plaj

  • Şemsiye, Şezlong

Konaklama

  • Herşey Dahil

  

Telmessos Hotel - Marmaris | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 117,60 TL.

 

Otel Konum

Hisarönü Mevkiinde bulunan tesis, ölüdeniz'e 3 Km, Fethiye Şehir Merkezine 9 Km, Dalaman Havaalanına 50 Km Mesafede Olup Denize 3 Km Uzaklıktadır.

Tesis Bilgileri

Toplam 214 Oda Bulunmaktadır. Tesis İçerisinde 2 Adet Açık Yüzme Havuzu, çocuk Havuzu, Jakuzi, Açık-Kapalı Resturant, A'la Carte Restaurant, Gündüz Akşam Animasyonları, Türk Gecesi (Haftada 1 Kez), Açık Disco, Kapalı Disco, Basketbol Sahası, Masa Tenisi, Bilardo, İnternet Cafe,çocuk Parkı, çocuk Bahçesi, Kuaför, Kuru Temizleme, Market Ve Doktor Bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Odalarda; Uydu Yayını Tv,Split Klima,Minibar,Kasa,Banyo,Saç Kurutma Makinası,Balkon Bulunmaktadır. Zemin Halı Kaplıdır.

Aktivite ve Eğlence

Gündüz-Akşam Animasyonları, Türk Gecesi, Açık-Kapalı Disco, Basketbol Sahası, Masa Tenisi, Bilardo, İnternet Cafe Seçenekleri Bulunmaktadır.

Havuz ve Plaj

2 Açık Yüzme Havuzu, çocuk Havuzu, Havuzda Şezlong, Şemsiye, Minder Ve Havlu Bulunmaktadır.

Çocuk

Çocuk Havuzu, çocuk Parkı Ve Bahçesi Mevcuttur.

Yeme İçme

HERŞEY DAHİL

  

Green Gold Hotel - Kuşadası | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 121,80 TL.

 

Otel Konum

Kuşadası Güzelçamlı mevkiinde bulunan tesis; Kuşadası'na 20 km, İzmir havaalanına 95 km., denize 120 metre, Millipark'a 100 metre mesafededir.

Tesis Bilgileri

Plaj yapısı çakıldır. Tesisin plajda kendine ait yeri olup, şezlong ve şemsiye ücretsizdir. Açık yüzme havuzu (160 metrekare), çocuk havuzu (20metrekare) olup, şezlong, şemşiye, minder,duş, havuz ve plaj havlusu mevcuttur.
Aerobik, jimnastik, su jimnastiği, turnuvalar, masa tenisi,dart,soft animasyon, akşamları: canlı müzik, fasıl gecesi, türkü gecesi, taverna gecesi. Oyun salonunda (iskambil kağıdı, okey,santranç, tavla, vs.), yat turu imkanı, lunapark (100mt.) bulunmaktadır.
Çocuklar için çocuk havuzu, çocuk animasyonu, çocuk bahçesi hizmetindedir.
Toplantı Salonu: 1.Salon:250 pax(Sinema düzeni) 2.Salon 150 Pax(sinema düzeni)

Oda Özellikleri

ODA TİPLERİ
1- Standart oda deniz manzaralı
2- Standart oda kara manzaralı
3- Standart oda (balkonsuz) deniz manzaralı
4- 1+1 conented oda (ara kapılı 2 ayrı oda tek banyo 1 büyük+2 ayrı yatak)
Odalarda; Uydu yayınlı 55 ekran televizyon, balkon, minibar, saç kurutma makinesi, duş, split klima ( sıcak-soğuk ), telefon ve halı bulunmaktadır.
Toplam 110 oda bulunmaktadır.

Aktivite ve Eğlence

Aerobic , Canlı Müzik , Dart (Ücretsiz) , Masa Tenisi , Satranç , Tavla

Havuz ve Plaj

Açık Havuz , Kum-Çakıl Plaj , Minder , Şemsiye , Şezlong . Plajı ince kumdur. Deniz kademeli olarak derinleşmektedir.

Çocuk

Çocuk yüzme havuzu mevcuttur.

Konaklama

HER ŞEY DAHİL KONSEPTİ

   

Meryem Ana Hotel - Didim | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 93,50 TL.

 

Otel Konum

Meryem Ana Hotel denize 200 metre mesafede konumlandırılmış olup toplamda 71 oda, 160 yatak kapasitesinden oluşmaktadır. Bodrum Milas Havaalanı na 85 km mesafede bulunmaktadır.

Tesis Bilgileri

24 Saat Oda Servisi , Açık Restaurant , Asansör , Bahçe , Bar , Çamaşırhane hizmetleri,Doktor , Kuru Temizleme ,Tüm İthal İçkiler , TV Salonu ayrıca gün boyu animasyon mevcuttur. Hamam, suna, bilardo, masa tenisi gibi aktiviteler mevcuttur. Toplantılarınız için 100 kişi kapasiteye sahip 1 adet salonumuz mevcuttur.

Oda Özellikleri

Meryem Ana Hotel de 67 standart, 4 suit oda olmak üzere toplam 71 oda bulunmaktadır. Tüm odalarda direkt telefon, uydu tv, müzik yayını, mini bar, klima, saç kurutma makinesi mevcuttur.

Aktivite ve Eğlence

Hamam, sauna, bilardo, masa tenisi .

Havuz ve Plaj

Tesisimizde 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu bulunmaktadır.

Çocuk

Meryem Ana Hotel de çocuklarınız için havuz ve oyun alanı mevcuttur.

Konaklama

Herşey Dahil

  

Zeytinci Olivera - Ayvalık | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 138,50 TL.

 

Otel Konum

Ayvalık- Sarımsaklı Mevkiinde Bulunan Tesis, Ayvalık Şehir Merkezine 7 Km., Havaalanına 145 Km. Mesafede Olup, Denize Sıfırdır.

Tesis Bilgileri

Tesiste Toplam 88 Oda Bulunmaktadır. Tesis içerisinde; Açık Yüzme Havuzu, Açık çocuk Havuzu, Su Kayağı, özel Plaj, Açık Restaurant, Kapalı Restaurant, 3 Adet Bar, Gündüz-Akşam Animasyonları, Motorlu - Motorsuz Su Sporları, Rüzgar Sörfü, Kano, Deniz Bisikleti, Beach Volley, Masa Tenisi, Oyun Salonu, Disco, TV Salonu, Kasa (Resepsiyonda) ve Doktor Bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

Odalarda Televizyon (Uydu Yayını), Klima, Telefon, Banyo ve Saç Kurutma Makinesi. Zemin Halı Kaplıdır.

Aktivite ve Eğlence

Gündüz - Akşam Animasyonları, Motorlu-Motorsuz Su Sporları, Rüzgar Sörfü, Kano, Deniz Bisikleti, Beach Volley, Masa Tenisi, Oyun Salonu, Disco ve TV Salonu.

Havuz ve Plaj

Açık Yüzme Havuzu, Açık çocuk Havuzu, Su Kayağı ve özel Plaj. Havuzda ve Plajda; Şezlong, Şemsiye, Minder Mevcuttur.

Çocuk

Çocuk havuzu

Yeme İçme

Herşey Dahil 
  

  

Dalyan Tezcan Hotel - Dalyan | Ramazan Bayramı Herşey Dahil Günlük Kişibaşı 74,38 TL.

 

Otel Konum

Dalyan Şehir Merkezine Sadece 1 Dakika Uzaklıkta Bulunan Tesis Dalyan Nehirine Sıfır Konumdadır.

Tesis Bilgileri

2008 Yılında Yapılan Toplam 46 Odası Bulunan 100 Yatak Kapasiteli Tesis Dalyan Nehir’ine Sıfır Konumda Yer Almaktadır.

Oda Özellikleri

Odalarda Klima, Mini Bar, Uydu Televizyonu, Direkt Telefon Hattı, Kablosuz Internet, Kasa, Gömme Eşya Dolabı Ve Özel Balkon (Ön Odalarda) Bulunmaktadır.

Havuz ve Plaj

1 Adet Açık Havuz, Çocuk Havuzu Bulunmaktadır.

Çocuk

Çocuk Havuzu Mevcuttur.

 

  

Şimdi bekleme zamanı değil, Tatil Stil ile tatilinizde ödemenizde güvence altında

Tatil Stil’in Genç Yöneticileri Murat Bayındır ve Nadir Uzun’a önümüzdeki Ramazan Bayramı için düzenledikleri kampanyaları sordum; ülkemize yoğun ilgi gösteren yabancı turistlerinde tatil dönemi olması nedeniyle Ege Akdeniz sahillerindeki yoğunluktan etkilenmemek için bu yıl yaz sezonuyla birleşen Ramazan Bayramı tatilinde tatil bütçenizin dışına çıkmamak ve en yüksek indirimler en düşük fiyatlar ile tatilciler için özel kampanyalar düzenledik. Tatil rotanız neresi olursa olsun Ramazan Bayramı tatilinde farklı bölgelerden ekonomik bütçenize uygun otel seçenekleri sunuyoruz.

  

Benzersiz avantajlardan faydalanmak için, % 100 iade garantisi ile otele girişinize 72 saat kalana kadar ödemenizi sorgusuz sualsiz geri alın diyoruz. Bunun içinde gereken tek şey 10 TL den başlayan ve rezervasyonunuzun konaklama tutarına göre değişen çok küçük ilave ödemeler ile % 100 iade garantisini satın almak. Tatil Stil ile Ramazan Bayramı tatili kampanyaları ve rezervasyonu için adresini tıklaya bilir veya 0850 300 0400 nolu telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Tatil tadında kalın.