BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ramada Plaza Antalya ve Vefa Çelik

Antalya şehir merkezinde Ramada Plaza Antalya çok amaçlı bir otelcilik örneği teşkil ediyor. Şehirle iç içe aynı zamanda da dinlenip tatilin tadına varabileceğiniz bir atmosfer “All in one, All in Ramada Plaza Antalya” diyerek Antalya da farklı bir otel d

Merhabalar

2012 yaz sezonu artık yavaş yavaş yerini kışa bırakırken Bodrum’dan Antalya‘ya birçok farklı otelde konaklama ve gözlem yapma şansım oldu ve bu otellerle ilgili paylaşımlarımı da sizlere aktaracağım.

  

Antalya şehir merkezinde Ramada Plaza Antalya çok amaçlı bir otelcilik örneği teşkil ediyor. Şehirle iç içe aynı zamanda da dinlenip tatilin tadına varabileceğiniz bir atmosfer “All in one, All in Ramada Plaza Antalya” diyerek Antalya da farklı bir otel deneyimi yaşamak isterseniz gerek iş gerekse özel seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz bir otelcilik anlayışı oluşturulmuş.

  

Kusursuz konfor ve lüks; tek eksik sizsiniz diyerek tatil severleri bekleyen Ramada Plaza Antalya şehir otelciliğinde farklı bir bakış açısı ve alternatiflerle kapılarını aralamış.

  

4 farklı konseptle konaklama alternatifleri sunuluyor; Oda kahvaltı konaklama, Full Board, yarım pansiyon ve ultra herşey dahil .

  

City Club & SPA oldukça kapsamlı ünitelerle göz kamaştırıyor. Mood's Restaurant, Ristorante Verona, Hayal Balık Mey& Fasıl, İndigo Bar & Restaurant, Ramada Plaza Antalya’nın keyifli ayrıcalıklarından. Sağlık, lezzet, eğlence güler yüzlü ve kaliteli bir anlayışla tatilcilerin beğenisine sunuluyor.

                         

Gerisini Bize Bırakın

Ramada Plaza Antalya’nın Genel Müdürü Vefa Çelik “ekibimle birlikte Antalya’da bu adamlar neler yapıyor, nasıl başarıyor dedirten işlere imza atıyoruz.”

Olmazlar değil, olur hem de en iyisi olur biz yaparız diyerek 18 ay öncesinde başladığımız otel operasyonun da her geçen gün daha iyisi için durmaksızın çalışıyoruz. Lara’da da 546 odalı aile konseptinde 2 oda 1 salondan oluşan farklı oda tiplerinde bir otelimizi de önümüzdeki Nisan ayı gibi faaliyete geçireceğiz.

  

Antalya’ya Geleceğimizle Geldik

Vefa Çelik; inatçı, sabırlı, azmeden ve tuttuğunu koparan ekibine güvenen bir isim. Biz şehir otelciliğinde farklı bir bakış açısı farklı bir gelecek için ekip arkadaşlarımızla birlikte öncelikle pozitif baktık. Eğitimlerimizde kişisel gelişime önem verdik.  Banket organizasyonlarımız, davetlerimiz, SPA üyelerimiz, otelimizi doldururken operasyonel genç ve dinamik bir ekip anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Otelcilik ekip işidir.

  

Vefa Çelik otelin her yerinde, her an dinamik bir şekilde ekibine iyi bir örnek. Bazen aklına o an ne geldiyse söyleyen bazen üç kere düşünüp bir kere söyleyen ismi ve soy isimi gibi özel bir isim. Daha da yapacak çok şeyi var.

  

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim Ramada Plaza Antalya otelinin ön büro müdürü R. Onur Güzelcan, inanılmaz beyefendi, saygılı bir otel yöneticisi. Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum.

Vefa Çelik ve ekibine kısa ama anlamlı bir ziyaret oldu.

Tatil Tadında Kalın