BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85
HABER /  MAGAZİN

Rallici Burcu Çetinkaya Urfa'da bakın kiminle evlendi!

Burcu Çetinkaya'nın Şanlıurfa'da geçen seçimlerde bağımsız aday olan Fatih Mehmet Bucak ile evlendiği ortaya çıktı. Sürpriz aşk geçen yıl başlamış.

Abone ol

ŞANLIURFA'ya Yüksek Lisans yapmak için giden ünlü rallicinin, haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak’la evlendiği ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre, Yüksek lisansını Harran Üniversitesi’nde tamamlamak üzere 1,5 yıl önce Şanlıurfa’ya yerleşen Burcu Çetinkaya, hayatının aşkını da orada buldu.

7 ay önce bir arkadaşı vasıtasıyla Fatih Mehmet Bucak’la tanışan Çetinkaya, sürpriz şekilde evlilik kararı aldı. Çetinkaya ve Bucak, geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle nikâh masasına oturdu.

31552161.jpg

RÖPORTAJ YAPMIŞTI

Mehmet Fatih Bucak, Adalet Partisi’nde milletvekilliği yapan merhum Mehmet Celal Bucak’ın oğlu. 1968, Siverek doğumlu olan Bucak, ekonomist ve aynı zamanda Urfa’nın önde gelen işadamlarından biri.

31552164.jpg

Geçmişte iki dönem Şanlıurfa’yı TBMM’de temsil eden babasının izinden giden Mehmet Fatih Bucak, haziran seçimlerinde Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekili adayı olmuştu. Seçimler öncesinde Türkiye gazetesi için milletvekili adaylarıyla görüşen Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak’la da röportaj yapmıştı.

31552163.jpg

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışan Burcu Çetinkaya, bayanlar kategorisinde lider durumda.