BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  GÜNCEL

Radyo spikerini bakın neden öldürmüş

Kayseri'de kırmızı ışık cinayetinin nedeni belli oldu. İddialara göre cinayet kıskançlık nedeniyle işlenmiş!

Abone ol
KAYSERİ’de radyo spikeri ve DJ Mehmet Aslankaya'yı öldürdüğü öne sürülen müteahit, 42 yaşındaki Mustafa Özcan tutuklandı. Özcan, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi.
 
Merkez Kocasinan İlçesi Fatih Mahallesi İstasyon Caddesi'nde kentteki yerel bir radyonun spikeri ve DJ Mehmet Aslankaya, otomobiliyle kırmızı ışıkta beklediği sırada uğradığı pompalı tüfekle saldırı sonucu öldürüldü. Saldırıyı gerçekleştirdiği 38 ZS 578 plakalı otomobiliyle kaçan 2 çocuk babası Mustafa Özcan, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün yakalanarak gözaltına alındı. Özcan, cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini belirttiği belirterek şöyle dedi; 
 
"Mehmet Aslankaya ile yaklaşık 4 yıl önce eşim S.Ö ile birlikte gittiğimiz bir konserde tanışıp, arkadaş olduk. Daha sonra eşimle aramızdaki anlaşmazlıklar sonucu boşanmaya karar verdik. Geçen hafta eşimle birlikte kalan 12 yaşındaki oğlum A.D.Ö’yi okul çıkışı aldım. Oğluma eşimin nasıl olduğu sordum. Oğlum bana Mehmet Aslankaya’nın 15 gün kadar önce eşime bir sosyal paylaşım sitesinden doğum günü kutlama mesajı gönderdiğini anlattı. Aslankaya ile Cumartesi günü bir kafeteryada buluştuk. Bu mesajı neden gönderdiğini sordum. Yanlış anlaşıldığını söyledi. Yanımızdaki tanıdıklarımız bizi uzlaştırıp, barıştırdı. Olay günü de sadece korku vermek için tüfeği ateşledim."