BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60
HABER /  MEDYA

Radikal kapanıyor mu?

Radikal Ankara bürosu dün kapatıldı. En çok merak edilen soru bugün yanıt buldu. Eyüp Can, gazete hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Abone ol

Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can, bugünkü köşesine gazete hakkıında çıkan'kapanıyor' iddialarını taşıdı.

'Radikal'in haberciliğiyle baş edemeyenlere kötü bir haberim var: Radikal gazetesi kapanmıyor' ifadelerini kullanan Eyüp Can'ın yazısı şu şekilde:

ÜZGÜNÜM RADİKAL KAPANMIYOR

Radikal gazetesi kapanmıyor aksine dijitalde katlanarak büyüyor. Bugün 'radikal.com.tr'nin yeni yüzü de sizlerle buluşuyor. Bir süredir sosyal medyada Radikal kapanıyor kampanyası yapılıyor. Radikal’in gazeteciliği ile baş edemeyenler onu kapatarak kurtulmak istiyor. Ama üzgünüm, onlara kötü bir haberim var: Radikal gazetesi kapanmıyor aksine bir süredir ‘önce dijital’ mantığıyla yayın yaptığı için dijitalde katlanarak büyüyor. Radikal gazetesi kapanmıyor aksine dijitalde katlanarak büyüyor. Bugün 'radikal.com.tr'nin yeni yüzü de sizlerle buluşuyor. Bir süredir sosyal medyada Radikal kapanıyor kampanyası yapılıyor. Radikal’in gazeteciliği ile baş edemeyenler onu kapatarak kurtulmak istiyor. Ama üzgünüm, onlara kötü bir haberim var: Radikal gazetesi kapanmıyor aksine bir süredir ‘önce dijital’ mantığıyla yayın yaptığı için dijitalde katlanarak büyüyor."